Radončić o Dodikovim izjavama za treći entitet: Bakir mora reći šta je istina!

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Patriota

Nego sta, treba podjeliti FBiH na dva dijela, pa svako na svoju stranu. Ovo Bakirovo terorisanje druga dva naroda je vise neodrzivo. Jos mu nije jasno da BiH nije muslimanska...

Drina

Dodik laze nemože Bakir ništa obećati UZPu. UZP mora biti kažnjen sankcijama , udarom na sve predstavnike UZP. No sikiriki Radoncicu

BiH

Nema podjela unutar federacije . Zaboravite na to.

Amy

Šćepo- o tvome političkom kapaciteti i legitimitetu građani su se izjasnili. Ne predstavljaš nikoga osim Memu Haljevca i Sanelu Prašović. Sjedi s Memom u fiću i krug oko svoga Avaz roto Tornja. Možete i Tijanu Ajfon pozvati da vam se pridruži.

Klix

Ukinuti sve kantone u federaciji i riješili ste problem. Nema više podjela dijeljenje je završeno. To vam je kriv Nos Franjo jer vas je bacio u vodu.

ja

Bakir hoće da konačno realizuje babinu zamisao; fildžan država.

JA1

Ja sam opet sklon da vjerujem da takav dogovor negdje postoji. Ne vjerujem bakiru ni kad kaze dobro jutro. Njegov otac je prodao pola bosne a mozda je on i napravio takav dogovor. Vec dugo takve sumnje postoje, da li je to Dodikova bomba vrijeme ce pokazati. A Bakir se pokazao kao izdajnik jer vec 25 god terorise muslimane i krade ih.

Ima li neko da ovog crnogorsko papaka i mafijasa nauci kultri izrazavanja?!

Ovaj crnogorski MAFIAJS je prvi uveo nakaradni DEILKT u medijima svojim cobanskim izjavama. Valjda treba da kao parlamentarac da ne oslovalja samo Dodika i Covica sa gospodin vec i Bakira Izetbegovica.Ovime vriejdja svakog Bosnjaka koji je glasao za GOSPODINA Izetbegovica.Mozemo nekoga voliti ili ne voliti ali moramo pokusati biti LJUDI i lijepo se ponasati prema drugima oko ans, bez obzira na njihovo ime i prezime. Ovaj Radoncic je dno dna.Konakovic ga pokusava kopirati svojom arogantnom, veoma agresivnom retorikom i njemu zasigurno biraci slejdece izbore nece ukazati povjerenje jer je postao PREVISE NA ZOR politicar.Ili bolje reci"politicar".OVOG CRNOGORSKOG COBANA je vala vise dosta u Bosni!

nasvasta

Ko ovog brabonjka uopšte shvata ozbiljno.

@071

Naravno da ne laze, sta sa referendumom? Sta je pisac htio reci?

Komentator

Svim nacionalistima i vjerskim fanaticima raznih boja: Ako vam se ne svidja u Bosni, bujrum u Hrvatsku, Srbiju, Tursku (abecednim redom) i ostavite Bosance kojima Bosna nesto znaci na miru.

321

Komentator - Bosanci = muslimani. Tesko da ces naci nekog Srbina ili Hrvata u BiH koji ce reci da je Bosanac.

BC

Ja sam Radoncicu mislio da si ti pametniji . Ne moze Bakir niti bilo tko drugi dati ono sto nije njegovo. Valjda zivimo u parlamentarnoj demokratiji , a ne u srednjevjekovnoj carevini. Koliko trebas biti glup da bi povjerovao covjeku koji govori da u Srebrenici nije bio genocid , da ne postoji Bosanski jezik i jos mali milion lazi !

Kazi istinu

Ti si jedini koji suruje i sa dodikom i covicem ti bi dao cijelu bosnu dodiku da kupuje samo dva primjerka avaza dnevno,sretna bi bila Bih kad ti o njoj nebi brinuo. Jado jadni samo izmisljas hljagu Bosnjacima a lizes dupe i vucicu i dodiku i covicu.

/ Najnovije