Prof. dr. Ivo Komšić: Cilj je bio ubiti Sarajevo

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ramo

Imate li ikoga drugog da obiljezi nekim prilogom danasnji dan?

Stvari ovako stoje

Usljed kumulativnog obilja slaboumnosti i nesposobnosti i nestručnosti među uposlenicima TV postaja BHT, FTV a sve više i TVSA, pomenuti mediji u psihološkopropagandnom smislu funkcioniraju kao mehanizmi koji pomažu srbiji da uništava čovječanstvo.

oooooooooooooooooooooo tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuursiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zar ste vi covjecanstvo okupatori osmanlije ja sta ste sve radili i opetnesto imate da kazete pogan

Ivan

Može se uzeti i ovaj datum da ne komplikujemo. Ipak, 05.04. je početak rata, napad na školu MUP-a. Opsada se odnosno zatvaranje grada se desilo nakon Dobrovoljačke, 03.05.

Gulliverus

Što su se Rusofilski četnički botovi upalili čim im se iznesu činjenice. Smrt Z Fašistima, Smrt Z agresoru i njihovim trabantima!!! Kako će ih NATO opet preventivno....

Mostar

Mi smo se spremili i unatoc okruzrnju maestralnom akcijom Lipanjske zore oslobodili smo Mostar i dolinu Neretve

Avenger

Mi smo se spremili i unatoc okruzrnju maestralnom akcijom Lipanjske zore oslobodili smo Mostar i dolinu Neretve ka Mostar Popij ti jednu praljkovaču pa ravno u kamenjar!! Šta te briga dobit ćeš novog hrvatskog člana Predsjedništva, samo nije Čović, hahahahaa.

Habuhabuhabu

Bez obzira na sve, budite sretni što živite među civilizovanim ljudima, u civilizovanim BiH gradovima i što će vam i djeca izaći na pravi put. Neće biti ekstremi ni neljudi koji žive polovne živote.

637r8r8r8

Lukavica i Pale moraju biti sravljeni sa zemljom

Panzer

BOŠNJE OPET GURAJU OVU SPODOBU IZLAPJELI KOMUNISTA I KOSOVAC.LAJE LI OPET NA HRVATE,IPAK JE NA BAKIROVOM PLATNOM SPISKU

Alma Đozić

Ivo ratoboran. Gdje si bio prije 30 godina škutoru malecki.

/ Najnovije