Popularni bh. glumac poručio Sebiji Izetbegović: Sram da vas bude

Radiosarajevo.ba
Popularni bh. glumac poručio Sebiji Izetbegović: Sram da vas bude
FOTO: Facebook / KCUS

Bosanskohercegovački glumac Damir Kustura poručio je putem Facebooka direktorici Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebiji Izetbegović da treba da je bude sram.

Poruku koju je poslao direktorici KCUS-a i svim odgovornim za ovakve situacije prenosimo u cijelosti:

"Gospođo Izetbegović i svi odgovorni, postoje li u Kantonu Sarajevo mediji putem kojih bi mogli informirati građane da primate samo "hitne slučajeve" !?? I tu obavjest ponavljati do besvjesti kao i mnoštvo drugih budalaština kojima nas opterećujete... Jeste li tako mogli spriječiti gomilanje jadnih pacijenata na dvije kapije!?? Otegli se redovi, jedni drugima pušu u vrat... Čekaju jadni ljudi - da bi im kad dođu na red bilo rečeno da primate samo hitne slučajeve, onkološke pacijente i trudnice!

Sram da vas bude! Mrcvarite ovaj jadni narod na sve moguće načine!

Majku sam jutros iz Rakovice doveo na kontrolu, hvala Bogu imam automobil pa mi je malo lakše, u redu je bila žena s bolesnim djetetom iz Tarčina, tri prijevoza promjenila, čekala u redu da bi joj rekli - nazad!!! I koliko je takvih...

Fotografiju u prilogu sam uslikao oko 08:15h kapija KUM-a, s glavne kapije se red koji je bio duplo veći od ovog razišao, ovi jadni pacijenti čekaju i ne prihvataju da budu vraćeni, a sve ih na kraju vrate! Na dušu svima koji su odgovorini za ovakve propuste!

Nakon ove objave kontaktirali smo i Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, ali za sada nisu odgovorili na naše pozive.

Stoga ćemo stav KCUS-a dati naknadno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije