Polemike | Zlatko Hadžidedić: ANU protiv BiH

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja

Ovaj je teski deklarisani mali zeleni

Bosna

Ovaj je teski deklarisani mali zeleni ka Ja Bravo prof. Hadžidedić

Bosanac

Odličan osvrt, svaka čast.

miki

nije Kukić naučnik nego političar. Politika koju zastupa je očito antibosanska. nije to borba protiv Velike Bosne, to je njegova borba protiv opstanka Bosne. KOSovska, Masonska, UDBAška... ko zna koja je politika njemu ideal. Bosanska sigurno nije. naROD u svom jezgru ima riječ rod = gen, ne postoji niti jedinstven hrvatski, niti jedinstven srpski gen...nego su sve političke nacije u ex Yu mješavine različitih nosioca gena, mješavina različitih naroda. Nema tu jedinstvenog zajedničkog porijekla. Bosanci ga još i najviše imaju ali ne, Kukić Bosancima uskraćuje to pravo, koje Hrvatskoj i Srpskoj naciji ne osporava. Ne znam ova njegova knjiga i promocija je ili izdaja i atak ili posljedica bolne bejzbol palice

Seljačino jedna

Joj Hadžidediću, hajd se zaposli na pravo mjesto i zarađuj pare a ne ovim sranjima svakodnevnim, nije mi jasno ko to tebe smatra relevantnim i ko si i šta si, osim što si SDA?

Komšija

Rijetko gdje se može pročitati ovoliko baljezganja u jednom tekstu. Ko je uopšte ova budala?

odavno

Odavno nisam pročitao ništa bolje... u Udžbnike osnovnih škola uvrstiti....

Meho

Kukic je samo jedan od plejade kvazi strucnjaka, ja ih znam nekoliko, obicni salabajzeri, koji se pojavljuju na N1 i slicnim smece televizijama.

Jugoslavija Titova

ti hoces da budes bosanac u odijelu i ponasanju i tradiciji IRANA i TURSGKE Vase muslimanske tradicije su iste kao u IRANU I TURSGKOJ ...............KAKVI STE TO VI BOSANCI I NEKI BOSNJACI ..vimuslimani nemate pravonaselavati donosite i imati tradicije arapske i tursgke ZATO BOSANAC NE POSTOJI NITI BOSNJAK ............... VI STE POTGURICE OSMANLIJE TRI MILIONA DZAMIJA U SAHAREVU

***

***

***

***

sociolog

konačno kukić vraćen na mjesto gdje treba. jedan od kvazinaučnika današnjice

/ Najnovije