Kurt Bassuener: Ponižavajući neuspjeh Europske unije u BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudek Krivousti Njofra

E moj Bake jesi za sadake....ma nije PROBLEM GENOCID nad Bosnom i Bošnjacima uz pomoć UZP HV i HVO...ma problem je islam musliman nema BOSNJAKA..dabogda ti se JEZIK damlaisao majmune...mars u skupštinu nije tvoja BOSNA...

NATO

23% (fildzan drzava), je realno i previše za narod nastao '92. u Holidej Inn-u!

Duduk

Ma problem si ti komandiru dudek krivožvaljo i takvi ko ti što sereš o tome koliko voliš BiH o ratu, herojima, Šehidima, Bošnjacima a ovamo sa druge strane pljuješ po tim istim Bošnjacima i herojima. Ma tebi jefi HRRRRRRK PLjUUUUUUUU U OKO

Bosna Bosancima

.

071

@Ratkov vojnik Predpostavljam da si kao i svaki ratkov vojnik jutros za doručak pojeo konzervu sardine. Koji ste vi glupani.....I uz to asocijalne, jadne kukavice. Naravno, mislim na tip čovjeka. Koji je toliko glup da ne vidi dalje od svog nosa. Problem je što svi ostali moramo da trpimo posljedice gluposti. E bogami, neće više ići tako. Glupani i primitivci su ostavili iza sebe spaljenu zemlju. Stiže konačni obračun. Ovaj put sa vama svima.

Nikolica s prikolicom

Gospon, zaslužni su tvoji što je sadržaj Daytonskog sporazuma doslovce ispario. Sam to podržavaš i nisi ni svjestan toga. Tako...sad mi je odmah lakše. :)))

Nikolica s prikolicom

PS: Čović je pristojan političar. Jedan od rijetkih koji poštuje Dayjtonski sporazum. Napadaju ga samo oni koji ne poštuju ni vlastiti Ustav.

/ Najnovije