Komentari ispod tekstova: 'Ovo je vrijeme hejtera, jači su od sudbine'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

*

tebe degenu ionako treba samo ignorisat ...ko si ba???

Sana goat

Iz pouzdanih izvora imam informaciju da ga Ozro voli fasovat u dupe

Superdjikan

Kako mu se samo caca dodvoravao srbima pa mu ime dao po planini. Ozrene, zamisli da je babo bio maštovitiji. Mogao si završiti kao Bitovnja Kebo.

Duh

Čovjek je sve dobro napisao.

*

Maglić Kebo

Sana goat

Voli ga Ozro, voli....

*

Vlašić Kebo

*

Glavić Kebo

*

Glavić Kebo ka * ma znaaaaaam da nije Glavić planina al lijepo se uklapa.....

April

E ja bi hin Ozrene sade sve tužila za komentare! Sve!!!

H8er

Ma ja bi ih sad sve tužiJo! Jelde Ozrenko??

*

Romanija Kebo

Vitamin B1

Slažem se sa svim što je napisao Kebo međutim nigdje ne spominje ni novinare ni medije koji svojim načinom objavljivanja informacija isprovociraju toliko negativnih komentara. Najčitaniji portali su oni čiji administartori dozvole svakakvo komentarisanje. Čak mislim da imaju i svoje ljude među komentatorima kako bi ,,temu'' što više isprovocirali i ,,navukli'' veću čitanost . Gdje su ta udruženja novinara koja trebaju kritikovati i svoje članove koji se ne ponašaju po pravilima profesije.Oglase se samo kada neko od tih članova bude napadnut. Kada je RAK kaznio neki medij koji je prenosio ili sam pisao lažne ili polulažne informacije ?? Kada su nekog kaznili za širenje vjerske, nacionalne i svake druge vrste mržnje?

gonžo

ŠAKA Uhvatite spolovilo cijelom šakom, obuhvatite ga kao da držite baseballsku palicu i pomičite ju gore-dolje. Ova tehnika omogućuje maksimalan kontakt između vašeg dlana i spolovila, a više kontakta znači i više zadovoljstva. Taj način je posebno pogodan za one koji imaju veliki ud po kojem se šaka može pomicati u većem rasponu. Za one kojima je spolni organ tek nešto duži od širine dlana preporučujemo neku od slijedećih metoda. PET PRSTIJU Ovom metodom oblikujete kut između svojeg uda i šake. Na donju stranu penisa položite četiri prsta a na gornju palac. Ovako imate veću kontrolu kontakta ud-šaka, a i možete podraživati cijelo spolovilo što je posebno pogodno za one muškarce s manjim spolovilom ili krupnijim šakama. TRI PRSTA Iako simboliziraju određena religijska tumačenja, tri prsta u ovom slučaju služe u sasvim prozaičnije svrhe.Ovu metodu preporučam za one s izuzetno malim penisom, iako svi znamo nije bitna veličina.Ovaj način omogućuje najveći pokret od baze do glavića ali pruža najamanje kontakta. BACKHAND Iako pomalo nezgodna ova metoda obrnuta metoda šake, pruža puno zadovoljstva.Ovaj put uzmite ud s lijeve strane a ne s desne, ako ste dešnjak. Zaokrenite šaku tako da vam palac dođe između gornjeg dijela spolovila i trbuha. Zbog položaja ćete ud pomaknuti malo u stranu.Kako rekoh, teža metoda ali izuzetno učinkovita kada poželite osjetiti malo drukčiji podražaj od onog osnovne šake. Korisno osvježenje.

/ Najnovije