Ivo Komšić: Tko su predstavnici i partneri BiH

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boom

Nemoj samo ti mislit. Od tog naprezanja puknut će ti žica u glavi...Pa će ti onda otpasti uši

Mirza Tvica

kako pametna analiza

Pitanje

Za koncept Federacije BHS (BiH, Hrvatske i Slovenije) u smislu telekomunikacijske bezbjdonosno obrambene integracije, zadovoljavaju firme BHTelecom i Eronet (obje firme posjeduju licencu Janeza Janše lično). Međutim telemach to nema. Zašto ?

Odgovor

Pa firme kao BHTelecom i Eronet su u teritorijalno smislu upravo u Federaciji BHS. Telemach svoja izvorišta prikriva jer je izvan Federacije BHS.

Oa

Ovaj nece u penziju do smrti. 30 godina imas neke pozicije, i sta si uradio, sad nasao stalno svaki dan da huskas a ustvrai si pritajena sfa pudlica jer ti oni obezbjedjuju da postojis i lajes u zadnje vrijeme. Ajd ba idi nek si saff objavi sta imas, iako je i radio sa slican saffu postao, + zapadna pudlica.

Bobo

Ovaj mrtvac se raspisao zadnjih dana.A pampers mu stavljaju tri puta dnevno.

Komsicu..u penziju starce, zeljan paznje

...

Lils

Poštovani gospodine Ivo, pokušajte pomoći građanima BiH, uključite ljude iz političkih partija za koje smatrate da imaju kapacitet i koji jednako razmišljaju kao vi. Godinama smo živjeli zajedno, svi imamo prijatelje, drage ljude u familiji, svih konfesija, izmišljena je netrpeljivost, volim sve narode i mnogi isto misle kao ja.

Plavi

JEL OVO MOGUĆE... Prijetnja i Hrvatskoj i BiH dolazi sa istoka, srbije i rusije. A ovaj, već u DRUGOJ REČENICI PREBACUJE LOPTICU NA HRVATE. Uovim trenucima Hrvati i Bošnjaci MORAJU BITI Z A J E D N O. A on baca kosti između dva prirodna saveznika. Ovaj čovjek je BOLESTAN, PATOLOŠKI MRZI HRVATE.

Čoban

OPET SI ZABORAVIO JUTARNJU DOZU POPIT BUDALO ISHLAPJELA SAMO DA TI JE ŽIVIT NA RAČUN OVOG JADNOG NARODA TA NIKAD I NISI NIŠTA RADIO OSIM TRABUNJANJA GLUPOSTI MRŠ

Reče žderač jevrejskog leša u kašici

Ovaj mrtvac se raspisao zadnjih dana.A pampers mu stavljaju tri puta dnevno. ka Bobo

/ Najnovije