Ivo Komšić: Istina o Izbornom zakonu BiH?

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

Ti si obični otpadnik od svog naroda,bivši kosovac komunjara i najgora slina od čovjeka.Bakirov halal Hrvat dupelizac i uvlakač.OVO PLEME KOMŠIĆA OD ZLA OCA OD GORE MATERE.

Nacrtati

Gornji tekst bi trebalo onvezno poslati svim institucijama u hrvatskoj,a onom ruskom agentu milanovicu i nacrtati.Takodjer bi trebalo dostaviti svim ambasadama u BiH te EK(EU) NATO savezu ,SAD , Velikoj Britaniji i ostalim clanicama UN.

Za "panzera"

Blago tebi i tvojoj familiji .Majka te rodila,jer vjerojatno u to doba tvog rodjenja nije bilo niti jednog ginekologa da prekine trudnocu tvojoj majci.Mukom te odgajala,ali zbog priziva savjesti ginekologa morala te rodit i vidi sta si i kakav monstrum postao

BiH

Lijepe riječi su ukras!

Tango

Od 220 000 Hrvata na podrucju rs ostalo ih samo 15 000,a partner hrvatski milorad dodik ni u snu ne namjerava povratak u zlocinacku tvorevinu.Hrvate iz KS ,srednje Bosne ne treba mrziti ,jer su dio nase BiH,ali ove coviceve i ljubiceve pod patronatom milanovica i plenkovica je druga stvar.Zlocine su radili i gore od cetnika i kako je govorio tudjman " nama nisu problem srbi nego muslimani i njih se moramo rijesiti".

Mostar

Jadniče

Lisičić

Profesore i tvoja diploma izgleda kao ove iz travnika

NINO

JADNICE KAKO TE NIJE STID SAMO TI I TVOJ RODJAK ZELJKO I LIZITE D*PE MUSLIMANIMA PRODALI STE SE ZA SITNU LOVU TO VAM HRVATI NECE ZABORAVIT NI TEBI NI TVOJOJ DJECI A NI UNUCIMA G*VNARU IDI SA ADILOM KULENOVICOM SENADINOM LAVICEM I DRUGIM BOSNJACIMA KOJI CE TE ODBACIT I ISTJERAT IZ SARAJEVA KAD IM VISR NEBUDES TREBO

Kom

Samo "uvazeni profesor" govori istinu ...pokrij se usima

Suzy

Hvala profesore na objašnjenju, ovo je bilo potrebno da se pojasni! Neshvatljivo normalnom čovjeku otkud tolika mržnja u ovim komentarima i podržavanje zla?

Suzy

Hvala profesore na objašnjenju, ovo je bilo potrebno da se pojasni! Neshvatljivo normalnom čovjeku otkud tolika mržnja u ovim komentarima i podržavanje zla?

Mosnjo

Lijepe riječi su ukras!

sparco

Eto sad nakon objašnjenja tvojeg ovi stranci znaju o čemu se radi.Sigurno ce tebe Komšicu drugi puta zvati kao tumača....

Im

Ima li penzije na vidiku ili huskanje do smrti.

Boom

Ja sam dosta smršo jer sam prestao noću otvarat frižder, bojim se da ne iskočiš i da me srce ne strefi.

pa da

Ivo Komšić, nelegitimni predstavnik BH hrvata :) :) - nije iz HDZ-a hahhahah

Plavi

Imam prijatelja muslimana-bošnjaka. Sa njima pričam o politici, i oni naravno drže svoju stranu, kako i treba. Ali ja u njima nisam vidio MRŽNJU prema Hrvatima kakvu vidim u ove spodobe.

Duduk

Čuj provale; Ja mislim

/ Najnovije