Husein kapetan Gradaščević, bosanski princ

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@bot

Botu konektuj se na mozak prije nego se konektujes na internet.

dP

"Naprotiv, ovakva kultura sjećanja bošnjačkoj strani bi davala na dignitetu i samosvijesti, kako u realciji s prvim prijateljima, što su nam danas nesumljivo Turci, tako i sa cijelim okruženjem." Aferim profesore ali imaš li ti kakvih dokaza za to osim puste retorike ?

Ima li ovdje kakav administrator

Kako dozvoljavate da ova cetnicka bagra se're po vasem portalu kako stigne? Brisite ovo!

brzi

Kako dozvoljavate da ova cetnicka bagra se're po vasem portalu kako stigne? Brisite ovo! ka Ima li ovdje kakav administrator Ovaj portal treba ignorisati.

DUDEK KRIVOUSTI Njofra..

@Šaćir....cetalj...Boli istina nema laži..SRPSKO sluganstvo sa Maricke bitke mijenja se u Tursko na Kosovu...Prva Sultanija,olivera...pa 500 g VAZALSTVO...od Grčkog preko turskog do HITLERA...Cuj turcin se osvetio TURCIMA, pada srpskohrvatske laž 1831,OSVETIO KOSOVO

DUDEK Krivousti Njofra

@ Šaćir....A što se tiče jezika vidi ko je kome ukrao jezik 1850 u Beču, Vuk Karadžić I Mazuranic i ostala SH BAGRA..VUK HEGO JE PREVEO POSLIJE GORSKI VIJENAC SA TVOG.SRPSKOG NA BOSANSKI..SRPSKI JE ROGOBATNA ISTOČNA VARIJANTA BOSANSKOG

Plavi

NIKAD....ALI NIKAD BOSNA (inače se država zove bosna i hercegovina) NIJE BILA NEOVISNA NI SAMOSTALNA, Čak i sad ima Povjerenika ili bolje rečeno protektora. Gluposti pisete.

/ Najnovije