HNS i nova agresija Hrvatske

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Realna je ta, "Herceg-Bosna" ....

Jašta je nego realnost bolan! Eno nekih od osnivača te kolosalne tvorevine, još trunu po svjetskim tamnicama, neki se samootrovaše, a neki već odavno mirišu travu odozdo. Sveukupno nekoliko stotina robije i osude cijelog čovječanstva zbog zlodjela kojih se gnuša cijeli svijet što ih počiniše ti „hrabri uznici“ .....Šuškovo i Bobanovo selo prde poluprazna bez struje i vode, a oni koji treba da je „formalizuju“ skreću rijeke, gomilaju milijarde u stranim bankama i na familiju kupuju kuće po Hrvatskoj, dok revnosno surađuju s nakotom koji u Hrvatskome Vukovaru, Dubrovniku i ostalim mjestima pobiše hiljade Hrvata. Jaka je to jedna „država“, haman ko republika smrdska, a i taj predsjednik Hrvatske to svjedoči, a eto...da se na vrijeme tretirao sapunom, vodom i higijenskim sredstvima, valjda i ne bi bio onako gnojav i rošavočviljav jbg ....Al hajd, nema veze, ima herceg.bosna izvješane dronjave zastave iznad pustih seoskih cesta i nadgrobni spomenik onog papka Bobana u sakou s dvorednim kopčanjem, na grobu mu piše da je MAGISTAR .....Jaka, realnost, nego šta je ......aferim ....

Gost

Ovdje se ne radi ni o Bošnjacima, ni o Srbima ni Hrvatima . Ovdjese radi o Bosancima koji,se bore za svaki pedalj svoje države. Bosanci ne žele dai se desi isto kao Dalmatincima, da ih okupiraju Hrvati, da im uzmu sve resurse i da ih unište kao narod. Bosanci to;ne dozvoljavaju po cijeni,vzlike,žrtve koju podnose

gost

Pogodite ko je rošavi picek?

YY

Nikad Čovića i HDZ izborni zakon nije interesovao, njima je treći entitet bio jedina opcija. To što sa trećim ukidaju Dejtonski mirovni sporazum samo odgovara Bošnjacima !

BiH

ŠTA GOD DA BUDE, ŠTA GOD DA KO DONESE, ŠTA GOD DA KO POKUŠA DA PROMIJENI, VJERUJETE FAŠISTI : DRAGAN ČOVIĆ ILI NEKO NJEMU SLIČAN VIŠE NIKAD NEĆE UĆI U PREDSJEDNIŠTVO BOSNE I HERCEGOVINE, PO CIJENU RATA I SMRTI! NIKAD! ŽIVI BILI PA VIDJELI!

BiH

Dragan Čović, hinjavi kvislinško fašistički lopov, vrlo će brzo, možda čak i prvi od ova tri bandita, prije Izetbegovića i Dodika, doživjeti svoj kraj u ovoj zemlji, ako ostane u njoj. Sva imovina koju je ukrao biće konfiskovana. Isto kako će proći i ova druga dva zločinca! Ako pobjegne iz ove zemlje zauvijek možda spasi svoj mizerni život i život svoje lopovske porodicei završi ga negdje daleko, kako on tako i Izetbegović i Dodik. Ukoliko budu toliko retardirani kao njihovi prethodnici pa ipak požele ostati ovdje, proći će isto i gore od svojih prethodnika (Karadžić, Boban i Izetbegović) Živi bili pa vidjeli, neće još dugo vremena proći do tada!

BiH

U ovoj zemlji fašističko smeće više nikad vladati neće. Bio to Komšić, Slavo Kukić, bilo ko dijametralno suprotan Čoviću i HDZ-u, 400 000 glasova Bosanaca on dobija, živi bili pa vidjeli! Ne postoji niko na ovom svijetu ko će ovim ljudima ponovno nametnuti lopovski fašizam Čovića, Izetbegovića i Dodika! Vrijeme koje imaju do novih izbora, i oni i njihovi sateliti poput ovog retarda „Mostara“, bolje je da iskoriste za bijeg iz ove zemlje! Opet, živi bili pa vidjeli i doživjeli! U ovoj se zemlji već 30 godina ne glasa ZA nekoga, nego samo i jedino PROTIV nekoga! Mržnja u narodu koja se akumulirala prema ovoj trojici zlikovaca i njihovim sektama je neiszbrisiva i nepremostiva! Druge opcije, sem ponovnog rata do istrebljenja svih nema! A rat ne želi niko, ali ko ga želi – dobiće ga!

Marsal

Sta je hdz bootova medju komentarima. Latentni fasisti, vjerovatno rase sigurne drzavne poslove i spinuju za hdz.

?

Sta je hdz bootova medju komentarima. Latentni fasisti, vjerovatno rase sigurne drzavne poslove i spinuju za hdz. ka Marsal - Ti ili uopšte ne čitaš ove komentare ili ne znaš čitati. Rekao bih da je oboje u pitanje kod tebe. Nema još uvijek nijedan komentar "hdz botova". Sad zasad.

U bosanskim smo sumama, u maskirnim uniformama i pod punom ratnom spremom, spremni i odlucni da je odbranimo kao i 92. Obecavamo gradjanima da ovaj put nece biti entiteta! ARMIJA I PATRIOTE BOSNE I HERCEGOVINE!

.

HDZ = UZP

.

U bosanskim smo sumama, u maskirnim uniformama i pod punom ratnom spremom, spremni i odlucni da je odbranimo kao i 92. Obecavamo gradjanima da ovaj put nece biti entiteta! ARMIJA I PATRIOTE BOSNE I HERCEGOVINE!

.

H N S =. H D Z. = U Z P

Pusite ga!

Koel

Ovi uzp samo sebi jamu kopaju sve dublje i dublje iducw gosine nece ih biti ni 100 hiljada u bosni

savo

samo raspirujete mrznju. Fuj

savo

samo raspirujete mrznju.FUJ radio sarajevo

savo

fuj clanak

Adio

Alahimanet plenkovicu,jer evo konacno jutros policija vrsi pretrese nekretnina njegovih ministara,a uskoro bi se moglo i njega pretresati,jer nitko ne vjeruje da i on nije uzimao dio ukradenog od svojih ministara.Plenkovic je pokvaren i namjera mu je politickim podmuklim djelovanjem otedi zapadnu hercegovinu.Onaj drugi stakor milanovic za kojega se zna da je ruska krtica bi uz pomoc rusa pokusao vojnim sredstvima pripojiti hercegovinu hrvatskoj.

Panzer

Adio@ Ti si jedan obični džamijski moljac

Nikolica s prikolicom

2 entiteta i 3 konstitutivna naroda, O ovome se neće više raspravljati.

Nikolica s prikolicom

2 od 3 naroda ne žele BiH kakvu bi hti za sebe imati treći narod, a to je nepremostiv problem za obstojnost BiH kao države. Ne treba zbog toga prolijevati žuć. Ne bi BiH bila ni prva ni posljednja država koja se u sličnim situacijama podijelila, da ne kažem raspala. "Raspala" mi je ružan izraz. Više mi se sviđa Dodikov "mirni razlaz".

/ Najnovije