Haris Pašović o velikoj potrazi za podmornicom: 'Da li i u smrti favorizujemo bogate?'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Paa

Pretuzno..ali porodice ovih istih bogatasa vjerovatno imaju i novca da angazuju ove timove..

333

Naravno da favorizujemo bogatase, naravno da se fasciniramo debilitetima koje su drustveni mediji amplificirali, naravno da smo u sadasnjici prevazisli sve kretenizme ljudske istorije jer smo se pokenjali na nase najvece prednosti i licni dignitet a poticemo najprimitivnije karakteristike ljudske vrste.

Role

Kratko i jasno DA, Kao u svemu. Čemu ova rasprava, samo budala ne vidi svijet u kojem živimo.

lucky

Istina, pretuzno i nehumano. Istina je i da su to ILEGALNI migranti, znali su gdje i zasto idu. Do sada su milijarde potrošene za spašavanje i smiještanje ILEGALNIH migranata, a oni dalje idu istom rutom. Odgovor se sam nameće - ako neko 16 put svejesno ubije u ovoj skalameriji od podmornice, naravno da ih više niko neće tražiti, neće biti vijest, jer su znali gdje i kako idu. Harise, sagledaj sa realne i ljudske strane, nemoj biti slijep pored informacijama.

Natavno

Naravno da para vrti gdje i burgija nece... pa ne mislite valjda da bi potraga ovih razmjera bila da je nestao Hamo iz Buca Potoka sto nema za pive...

/ Najnovije