Hajrudin Somun: Biden u Izraelu i metak u srce palestinskog problema

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ivan

Nista izrael ne okupira, procitajte istoriju tu su jevreji zivjeli prije vise od 3000g, samo se vracaju na svoje, i tjeraju okupatore, beduine jerusalem su jevreji napravili prije 3000g sto je 1550g prije pojave islama, muslimana, i slicnih nebuloza koje pokusavate plasirati, otjerani su s asvoje zemlje sada se vracaju, i ko hebe palestince, oni ko podrinjici sve bi da okupiraju da je njihovo

Sića

“Da bude jasnije onima koji su ostali u Sarajevu za rata protiv Bosne, tako je bilo njima kad bi se domogli TV dnevnika da im Senad Hadžifejzović kaže šta se oko njih zbiva”. I kako da shvatim ovog, sudeći po konsteukciji rečenica, polupismenog čovjeka, kada analizu piše obraćejući se uskom dijelu čitalačke publike. Dakle, Hajrudine, ovo ti je tekst za Kanton Sarajevo. Kanton, jer od grada je malo sta ostalo, vidi se, brate, po ovakvima kao ti.

Zbroj

Ajmo zbrojit koliko u prosjeku izraelci ubijaju Palestinaca i Arapa sedmicno,a koliko ukrajinaca i rusa pogiba zajedno.Naravno da izraelci ubijaju vise,ali za bidena,nato,eu i opcenito zapad izraelci imaju pravo,mogucnost i odobravanje jer to su Arapi i Palestinci i zapad ih ne smatra zrtvama nego neophodnim eliminiranjem da bi izrael namirio svoje zidove ubijene u drugom svjetskom rat.Sramota jest,ali je i cinjenica.

Rusi uz palestince.

Palestinci podržavaju hrabru Rusiju i Putina. Spasiće rusi jednog dana Palestinu od zapadnjačkih okupatora.

Zna

se ko upravlja Amerikom.

DERIM

Lijepe riječi su ukras!

DUDEK Krivousti Njofra

Cionizam je svjetski PROJEKAT...VIDJECE se ubrzo a i vidi se gdje srljaju ovi borci protiv muslimana svijeta

/ Najnovije