Fukuyama tvrdi: Rusija ide prema porazu, Putin to neće preživjeti

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Filozof

Kaže dabogda vas rusija branila xaxaxaxa jadovi ni mjesec nisu izdržali kome ste vi vojna sila. Pa i vojska Kosova bi vas pojela.

Ne barkajte Vladimira Botoxovicha Putina

Nasikirat ce nam se Rumunija, pardon Romanija.

Guest

...preskočili ste poentu: 12. Ruski poraz omogućit će "novo rođenje slobode" i izvući nas iz naše frke oko stanja globalne demokracije u padu. Duh 1989. živjet će zahvaljujući hrpi hrabrih Ukrajinaca.

Gos Radio Sarajeva

Ne vidim nista ispod tacke 11, a tacka 12 ne postoji.

Guest

da, postoji, u originalnom tekstu.

Haha

Cuveni filozof, jel iz amerike..

AHAHAHAHA FAK JU JAMA budaletino

ti si predvidio i kraj povijesti, pa ništa! fak ju jama je samo jedan dezinformativni propagandist, pakaš.

Plavo

Ne dao Bog da te rus brani a Kinez hrani.

Car

Bolje bi bilo da taj Fukusima ide da ćisti radioaktivni otpad od onih 6 atomskih sto eksplodirase i ceo Svet zagadiše za idućih 10 000 godina.

/ Najnovije