Evropska izdaja Bosne – 2. dio

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

huffier

Evropa ignoriše neumerene islamističke apetite. Eno vam turkovićka potpisa otvaranje diplomatskog predstavništva Ruske Federacije u Banja Luci.

@iuhuhioup

Neke ćike su imale pravo prve bračne noći 500 godina! ...

Kmet Siman

Ali kako dođosmo do ovog izvještaja - koji posvemu sudeći trebao ostati vrlo, vlo povjerljiv!? 2x4 radi k`o singerica... Svaka mu čast!

cghghhjk

Kriza identiteta? Htio bih da sam... Ali nisam jer su čike 500 godina DNK mjenjale.. Duša jedno hoće ali krv je osmanlijska.. Jbga, 500 godina nije malo

100%

Evropa je u prevodu prostitutka.

Damianusdarcus

Dok je mi bosanci ne izdamo mogu nam samo... znači sve je do nas! Samo se nadam da nas unuci neće proklinjat što nismo imali muda i pameti u ovaj vakat!

Koel

Protjerati eu predstavnike iz Sarajeva po hitno

guhjjčjč

odma da ti kažem nemate, i ajmo dalje...

Help Bosnia now

Again?

Pa nije Varhelyja Evropa! Jednostavno ga raskrinkati da je na fonu Adolfa Hitlera i kao takvog ga poslati u penziju!

.

Help Bosnia now

Again 500?!

hghhjhh

Zašto je procurelo? Zbog pripreme mase na neminovno. Opet ako vam je lakše zadržite osmicu pa sanjajte povratak u budućnost predvođeni tim šoferom.

#

Again 500?! ka Help Bosnia now Sta je pisac htio da kaze?

kikirez

Papa je davno slao Madjare da vrate Bosance u "pravu vjeru",sada je Dodo aktivirao Orbana.

@cghghhjk

Kriza identiteta? Htio bih da sam Srbin Ali nisam jer su čike 500 godina DNK mjenjale.. Duša jedno hoće ali krv je osmanlijska.. Jbga, 500 godina nije malo. Zato bi da se vratim da opet budem Srbin

Duduk

Protjerati eu predstavnike iz Sarajeva po hitno ka Koel<< Da al bi tu bio problem gdje bi seonda protesti održavali ako EU ode

Eno

Evropa ignoriše neumerene islamističke apetite. Eno vam turkovićka potpisa otvaranje diplomatskog predstavništva Ruske Federacije u Banja Luci. ka huffier Drasko Milanal je otplatio zube. Sada je fraj ko gej pticica.

Poslalo je njeg prosvjetiteljstvo

Papa je davno slao Madjare da vrate Bosance u "pravu vjeru",sada je Dodo aktivirao Orbana. ka kikirez U 3 pm. Ko jos danas vjeruje u krscanstvo i njegova baleganja? Divljaci iz varsavskog pakta.

Fejza

Bosne je bilo prije fašista karadzića i dodika i bosne će nakon dodika, bosnu nisu zbrisale osmanlije nego su je integrirale u carstvo za razliku od srbije koja nije postojala nakon kosovske bitk.Bosnu neće unistiti ni četnici pa da su uz njih i svi evropski fašisti!

/ Najnovije