Edin Subašić: Vučić i Dodik pred zidom i lošim epilogom

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lazni Valter Komsic

Tako izgleda svijet iz maligne mahale. Medjutim realnost je drugacija. Niti ce BiH u NATO, niti ce BiH muslimani ukinuti Republiku Srpsku. Medjutim, proci ce jos par decenija dok to Bosnje ne ukace.

071

@Lazni Valter Svaka cast na jos jednoj mahalskoj analizi frisko iz maligne, autoritarne sume :). A generalno, mi necemo placati Dodikove dugove. Ako ko hoce da plati iz Evrope ili Amerike, go for it. Prva posljedica antiustavnog djelovanja ce biti ukidanje drzavnih garancija na entitetska zaduzenja. Drugo, ako se srpskim nacionalistima jede korjenje, sto prizeljkuju vec vise od tri decenije, a sve da bi sacuvali obozavanog vodju i nastavili sa djecijom mitomanijom, takodjer go for it. Ostala raja je dobrodosla da i dalje radi i zaradjuje u Sarajevu, jer nemaju gdje drugo. Njih pedesetak hiljada. Mozda ovo ipak zavrsi tako sto ce RS postati Palestina?

/ Najnovije