Edin Subašić: Panika u vrhu "srpskog sveta"

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kiki

***

Por firi je

nevjerovatno koliko se srpska poilitička i vjerska bulumenta upire da pokaže da je srpski narod remetilčki faktor na Balkanu

hahahahahahahahaha

***

Ljiljan:***

***

IKS

Od ove trojice na slici, ne mozes sastaviti pola covjeka! Ovako su i Kacavendu vodali sa sobom, dok se nije razotkrila njegova istinska svetinja! Ovaj je vjerovatno jos i gori, ali vrijeme ce nam pokazati njegove sklonosti i svetosti! U medjuvremenu vam djecu krsti i prsce svetom vodom…Fuj!

071

Bilo bi dobro da tupavi srpski nacionalisti pogledaju gdje su na karti i da procitaju samo tri vijesti iz svijeta danas. Sampioni gluposti i nedoraslosti. Samo da ne mora ozbiljno da se radi, razmislja i snosi odgovornost za svoje postupke. Pa neka sve i izgori. Smor i mentalna bijeda.

Guest

pa ovi su ***** dodijali i Bogu i narodu

🔥🔥🔥🔥

***

***

***

Khvjvljbčkblčnlčnćln

Pa to da građanin a ne predsednik zbog američkih sankcija ne može ostvariti pravo na lični dohodak u domaćim bankama jedino je možda poturetu ok. To da kolonija i namesnik.... Da skratim, neće to proći, a o ceni, savetujem, razmislite još jednom ;)

Ja1

Napokon je i europa dobila svoju srbiju i milosevica(Putina) pa sad najednom shvata sa cime se mi ovdje borino sve vrijeme. Dosla mica na kolica

Billy

***

Bolesnik

***

Nadimak

Pametnom je jasno da je tvorevina nastala na genocidu i teskim krsenjima ljudskih prava i obicaja rata neodrziva. Mora se ukinuti ratna stecevina i namiriti ratne stete. Zna se ko je politicki, vjerski, vojno i logisticki izazvao ratove na Balkanu-Srbija. Zna se i namjera. Srbija od Skadra do Zadra. Mora snositi odgovornost za nacinjeni stetu, zlocine, i biti onemogucena u vrsenju velikodrzavnih projekata zauvijek. Nema Srbije preko Drine ni na moru! Sve je na mjestu sem sto se dugo cekalo da ‘srbski svijet’ podivlja. Srbija je 1913. ratom otela Kosovo, Sandzak, 1914 izazvala Iww, 1918. poklopila Vojvodinu, CG, kasnije Sandzak. Sta je bila Srbija 1910? Malo macku teleca glava.

Zbor

Kad novinari, akademici i politicari govore o etnonacionallnim temama i “nacionalnim strankama” u BiH, zapitam se, znaju li cemu govore? Naciju odredjuje drzava. Kako mogu biti Jugoslovenske nacije, srbi i hrvati, u BiH kad Jugoslavije nema? Kako mogu biti nacije Srbije i Hrvatske kad te drzave nemaju dijasporu u BiH? A tek genetski! BiH nije sastavljena drzava, mnogo je starija od Jugoslavije/shs i od Berlinskog kongresa. Nema iseljenistvo ni teritorije susjednih drzava.

Boki

Crnili da nemoze crjne. Nek nam je Bog na pomoci.

🔥🔥🔥🔥

***<<Važno je da ste izbrisali moj komentar s ostavili ovaj

Zboriš

Kad novinari, akademici i politicari govore o etnonacionallnim temama i “nacionalnim strankama” u BiH, zapitam se, znaju li cemu govore? Naciju odredjuje drzava. Kako mogu biti Jugoslovenske nacije, srbi i hrvati, u BiH kad Jugoslavije nema? Kako mogu biti nacije Srbije i Hrvatske kad te drzave nemaju dijasporu u BiH? A tek genetski! BiH nije sastavljena drzava, mnogo je starija od Jugoslavije/shs i od Berlinskog kongresa. Nema iseljenistvo ni teritorije susjednih drzava. ka Zbor I lupaš gluposti

333

Ima greska u naslovu, nije "srpski svet", nego "srpski polusvet".

/ Najnovije