Dragan Bursać: Zašto Porfirija ne dotiču kosti Tomašice?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Da nadju mir

Svaka cast Dragane. Zasto li se Nasa stranka ne bori i za tu istinu bas me zanima

kikirez

Sta ocekivati od promicatelja srpskog sveta i Nacertanija?!

Querc

SPC terorističko-fašistička organizacija i dalje na liniji širenja nacionalističke politike. To nije Hrišćanstvo, to je pagansko- satanski kult. Obilježavaju teritorije Sveta.

Daki

Znači sad se sve vidi .I ovaj je počeo sa Crkva Srbije isto kao i komite u CG.Znači isti gazda vas plaća.E baš me zanima ko će ti doći na sahranu da ti održi opelo? A da ti si antikrist.

Fuj

Eto tebe pošle doticati od kad si počeo dobivati honorare od stranaca i bošnji za ovakve ogavne bljuvotine koje pišeš!

Nejaki Bursać u vrzinom kolu finansiranja

Ne može se identifikovati sa srpskom većinom, pa smatra da mu to daje za pravo da vrijeđa i etiketira sve one koji mogu. Ukratko rečeno, srpske ultradesničarske organizacije i samozvani antifašisti (u koje ubrajamo i Bursaća) su lice i naličje jedne te iste medalje. I jedni i drugi su trajno zarobljeni u 1992. godini, jedni drugima „nabacuju loptu“, slično kao Dodik i Izetbegović. I žive od te priče. Ne biste se začudili ni kad bi im finansijer bio isti. A isti je.

/ Najnovije