Dragan Bursać: Ublehaš Milanović bi da sklanja Komšića!

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Lijepe riječi su ukras

Kaj Ba Bre

Lijepe riječi su ukras

Kadija

***

PITANJE

Plenković se hvali nekom tihom diplomatijom koja je rješila pitanje Hrvata u Bosni zbog ovih izmjena zakona koje je nametnuo Šmit ali zašto sada Bošnjaci ne štrajkaju? Kakve je on to velike promjene nametnuo? Zna li neko?

R BiH

Srbin milanovic da se kabasom trlja deset godina prije nego kroci u nasi BiH ….

Milezg

Srbin milanovic da se kabasom trlja deset godina prije nego kroci u nasi BiH …. ka R BiH Nije on Srbin, nego nešto još gore! Hrvatska komunjara.

AntiUZP

Ne. Sejdu treba skloniti Vrhovni sud tzv BiH. ka Haha Vrhovni Sud sklanja samo uzp ovce kao ljubiteljicu ratnih zločinaca Borjanu zvanu Boki

Habuhabuhabu

Veliki čistunac! Voli da pere, dijeli sapune i parfeme, čisti, sklanja na prikladno mjesto. Meni to zvuči mali prečisto.

Tuner

Milanovic bi sada pricao italijanski da je 300000 bosnjaka poslo sa jos 100000 srba u jna na hrvatsku.

user1664914722

Bursacu ako je on ubleas onda si ti *****..

Ujkan

Ublehaš ti je predak Nikoletina smećari izdajnički !Jadan je odpadnik naroda svoga i proklet dok je živ !

Tu sam zbog ljiljana

Sam piše, sam odgovara, svađa se sam sa sobom ko sa pametnim. :D

miki

pa ako ćemo pošteno taj scenarij gledamo i u Hrvatskoj evo već 32 godine. Ni tamo prema mišljenju svevladajućih ako nisi HDZ nisi ni pravi Hrvat domoljub.

Db

KOLIKO JE DOBIO GLASOVA KOMŠIC OD HRVATA ????? 3,2,1. SAD...

sparco

Milanovic bi sada pricao italijanski da je 300000 bosnjaka poslo sa jos 100000 srba u jna na hrvatsku. ka Tuner Pa poslo je 91 dok Vas Srbi nisu napali 92..

/ Najnovije