Dragan Bursać: Ovakvi kakvi jesmo, ne zaslužujemo Bogića Bogićevića

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajevo

Nije britno jesmo li mi njega zaslužili ili ne.Možda je i sam Bogićević shvatio da je pogriješio. Gdje god da učini nešto dobro za narod, kao da je učiinio i u Sarajevu. Ipak je mnogo više ako nešto Bogičević može da uradi, da to uradi ondje odakle sva zla počinju, u Beogradu.

Ma

Ne mogu ni da citam, ali vidim da su ivaj put dopusteni komentari na tvoju vijest sto je rijetko. E honorarcu placeni neka smo mi svi tebe zasluzili da sijes mrznju a predstavljas se kao postenjacina. Klasicni primjer supendera poslijeratnig koji samo mrznju siri.

Šta bi bilo da nije bilo?

68.101 - broj Bošnjačkih žrtava, 22.779 - poginulih Srba, 8858 - izginulo Hrvata, 4995 - osoba drugih nacionalnosti

5

kako su odvratni ovi likovi sto pricaju pricu tipa "NISMO ni zasluzili", pasivno agresivni kreteni govorite u svoje ime.

Andrmoljac

Mene interesuje šta je Bogićević uradio pa da ga dižete u božanstvo. Rekao je Ne Kadijeviću?! Da li je to spasilo Bosnu od četvorogodišnjeg krvavog rata. Ne dovodim komentarom opredeljenje Bosne i Hercegovine nego pitam šta je veliko u njegovom NE kad ga toliko hvalite. Rekao je ne i povukao se prepuštajući Bosnu i Hercegovinu najkrvavijem ratu.

/ Najnovije