Dragan Bursać: Hoće li Spomen-park Vraca postati četnički Diznilend?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hua

Prokleti neka su fašisti i neljudi, zločinci i mrzitelji! Živjela ljubav, sloboda i mir!

Nesrb

Ako tako bude, a sumnjam da ce jer taj bursac pise samo nekakve senzacionalne objave, onda moj amidja koji gore lezi mijenja prebivaliste na neko mirnije mjesto obzirom da mu preti opasnost da mu pored glave osvane tabla nekog cetalja . Nikaragva recimo.

Mex

To ćemo tek vidjeti

Gost!

Teško da je tako lako i jednostavno. Varaju se svi koji tako misle. A, nije istina ni da se o spomen-parku niko ne brine. Ima tu mnogo više od pukih nagađanja. Vidjet ćemo dokle će dobaciti, jer uvijek ima granica ispod koje ne može. Pokaže se ona kad se pritisne krivo dugme.

N.G

To bi bila naj veća glupost.Čuj antifašisti i fašisti u jedan koš kao safeznici što neide pa neide

HERA

To bi bila naj veća glupost.Čuj antifašisti i fašisti u jedan koš kao safeznici što neide pa neide ka N.G Naravno da samo budale mogu tako nesto smisliti. Ali nije isla ni misa za zlocince Blajburga, pa nasa vlada postavi nekoliko vodova specijalaca da udaraju svoj narod ako se priblizi trgu Fra Grge Martica, e da bi se zastitile zvijeri koje su ubijale Sarajlije.

Istina

Spomenik na Vracama podižemo jer Srbima nije dozvoljeno da podignu spomenik na Kazanima, u Dobrovoljačkoj i Velikom parku. Zasto je ovo bosnjama skandalozno? Zasto vi multi-kulti i tolerantne bosnje niste sami postavili spomenike nastradilim srbima na kazanima i drugim mjestima, vasim komsijama koji su bili pod opsadom kao i vi, a koji su pobijeni ko stoka samo zato sto su srbi? Je li to cuveni komsiluk koji stalno promovisete? Zasto nijedan vas intelektualac nije digao glas ili reziseri snimili film o tome ili napravili bar izlozbu o tome? Kad necete vi, ima ko hoce, oni koji su prezivjeli. I oni to dizu na svojoj teritoriji, sta vas boli sta ce oni tamo staviti, vi ionako imate imena ulica i skola po busuladzicu i ostalim fasistima, ali vam to ne smeta, mrs stoko talibanska.

/ Najnovije