Dragan Bursać: Handkeovom ulicom genocida u Srebrenici

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bolje biti magarac kojeg vodi lav,

nego lav kojeg vode magarci. Kad to shvati, mladomuslimanski propagandista, bit ce kasno.

Koel

Sto se valai i na ovom portalu poceli mnoziti po nalogu bia daju li vam barem za sendvica da niste gladni dok tipkate

Najgore biti ker ko ti

nego lav kojeg vode magarci. Kad to shvati, mladomuslimanski propagandista, bit ce kasno. ka Bolje biti magarac kojeg vodi lav,

Zong

Problem sa cijelim Balkanom jeste u cinjenici da tamo zive vjerovatno najprimitivniji ljudi Evrope. Kao takvi skloni su da rade najprimitivnije stvari. Tu pomoci nazalost, nema. Od fasistickih portira kao sto je Jansa, preko neoustaskog podmlatka, mladih muslimana, do Srba koji su ogrezli u pravljenju cevapcica od ljudskog mesa. Popisaj ih sve.

Ja mislim

Nikad Bosne dok takvi kao ti zakuhavaju, ne razlikujes se od Dodika, Covica i Bakira ni sekunde. Ti si najobicnije smece, koje zivi od toga da se mrznja medju narodima odrzava, ali briga te, tebi je dobro, smece ljudsko.

Koelitis SDA DeFektni bot, baustelac

glasni islamizirani pocetnik kojem je marka k’o tepsija e Euro je misaona imenica na putu mladih muslimana u Palestinu

Simke

Dok su konvertitu Zivkovicu srpski trabanti poput Bursaca, Mijatovica, Mektica, Borenovica i sl glavne perjanice, nema zime za Republiku Srpsku. Mozda se Zuti vratio vjeri pradjedova jer sve sto radi zadnjih 10-ak godina ide na ruku Srbima i Hrvatima, samo vi to muslimani izgleda niste jos skontali. Steta!

Samo Srbin Sarajevo Spasava

Po tebi se nista nece zvati...

samo

su srbi genocid pocinili

Genocidni “bosnjaci”

jesino po cemu ce se pamtiti ovo islamizirano komunjarsko pleme. Proizveli su, Bakira, Sebiju, Asima, Fadila i jos genocidnih propalica koji su pokrali sve sto se moglo pokrasti na genocidu

/ Najnovije