Dragan Bursać: Dodik odlikovao zločinca Putina i to je odlična stvar!

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Tačno tako

Hrv

E Bursacu neka si mu ti rekao

A sta ti, Bursacu, mislis o SDA i Kuuukiru?

Te sta isto o Seydi, peljeskom luzeru? De ti nama to kaaaazi.

Ja

Za ovakav tekst mora da je dobio velike pare.

Šta

Kažu iz Nipa jel ziv precjednik

Hercegovac u Bosni

Očito je da nikog nije briga ,kao ni 92’.Ipak su Bošnjaci Europi glavni problem.

Čehov

Svijetloj tački Srba u Bosni Draganu Bursaću treba dati orden za hrabrost sa zlatnim jajima i još pride najveću nagradu Bosne i Hercegovine, ako takva uopšte postoji.

Baton

"Dodiku se može" Može mu se zato što su uprkos svemu bosanci večinski muslimani a to je za k..vu evropu ipak veči problem nego tamo neki rusi.Dodik(uz čovića) im pomaže da nas drži u getu pred vratima logora... Može mu se jer ima jaku podršku srbije u zajedničkom projektu razbijanja BiH Može mu se zato što su bosanci POLITIČKI KOKOŠARI razjedinjeni i željni fotelja neke tamo "vlasti" dok je države sve manje. Može mu se jer bosanci i nakon toliko vremena zovu neku "prijateljsku međunarodnu zajednicu da spriječi njegovo divljanje umjesto da sami nešto poduzmu POLITIČKI KOKOŠARI.... Ista ta "međunarodna zajednica" je gledala Srebrenicu uživo i večina se smijala,zar ćemo opet dopustiti da nemočni dočekamo neku novu Srebrenicu uzdajuči se u .... Izgleda da hoćemo zbog POLITIČKIH KOKOŠARA

Guest

Guest Bratska ljubav.

?

***

Aleksandar

Prosto sam iznenađen da su na tekstove ovog tzv. novinara uopšte dozvoljeni bilo kakvi komentari. Tekst mu je kao i uvek naručen za pare građana BiH, dok se on baškari po Americi i pljuje po jednom narodu i kada treba i kada ne treba. Lično, gade mi se i Dodik, a naročito Putin, ali to ne znači da mi se ne gadi i ovaj dijalektičar i profesor filozofije sa sedištem u SAD. I jedno pitanje, na koje po meni naročito treba obratiti pažnju: Profesore, da li si na svom tviter nalogu čestitao Božić građanima BiH, pravoslavne veroispovesti, a koji žive u građanskoj BiH, za koju se svesrdno zalažeš. Za one ovce u Republici Srpskoj, siguran sam da ti nije ni palo napamet.

Banovani fašista

***

Istina

da je prca dedo Mohamed stariji? Muslimani su okot Pedo Fila poGanog islaMiziranoG ka Da li je priprosta AiSa znala

***

Svijetloj tački Srba u Bosni Draganu Bursaću treba dati orden za hrabrost sa zlatnim jajima i još pride najveću nagradu Bosne i Hercegovine, ako takva uopšte postoji. ka Čehov

https://www.youtube.com/watch?v=Uhk7FH4Voj8

Svak mora vidjet

Banovani fašista

Bice jos nije stigao da zameni kao oni sto imaju ***

Martić

Ovoga Bošnje plaćaju više nego Sejdu Komšića.

Tako je

***

/ Najnovije