Dodik u Podgorici | Edin Subašić: Ruska ofanziva “srpskog sveta“ protiv EU i NATO-a!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prometheus

Velikosrpski projekat II jasno i glasno najavljuju već duže vrijeme, govore i da čekaju pogodan trenutak (Iii svjetski rat) da zauzmu ono što žele uz povoljan trenutak da malo odzločine. Kao i verzija razaranja institucija, kao ne mogu zajedničke pa da formiraju svoje. Ali odgovor patriota, države, naroda je isuviše slab. Ovakva vlast koju trenutno imamo nas lagano predaje, a ne smijemo zaboraviti da sličan plan ima i Čović sa svojom banditskom strankom. A do jučer (do plinovoda južni tok) su prvi amerikanci podržavali Srpski Svet tj Otvoreni Balkan kao i time kao i rusi prave problem. Njima smo mi tek sića jer njih interesuje da ugroze EU, a EU slijepa, gluha, desno i orijentirana i dezorijentirana. I kakva nam poruka ostaje? Moramo biti spremni na sve i svašta i da nas ništa ne iznenadi.

Error

Ne sekiraj se slobodni i nezavisni novinaru spasice te cionisticka vlast ona genocidaska demokratska amerika i fasisticka evropa Kao naravno i taj pravedni sve sveti nato Slobodni i nezavisni novinaru

Sa istoka iz Rusije fasisticko sunce sija

>>Ne sekiraj se slobodni i nezavisni novinaru spasice te cionisticka vlast ona genocidaska demokratska amerika i fasisticka evropa Kao naravno i taj pravedni sve sveti nato Slobodni i nezavisni novinaru ka Error<< Radujem se suncu pravoslavni DAESHEVAC i ja.

Da su izmakli tlo pod nogama

Velikosrpski projekat II jasno i glasno najavljuju već duže vrijeme, govore i da čekaju pogodan trenutak (Iii svjetski rat) da zauzmu ono što žele uz povoljan trenutak da malo odzločine. Kao i verzija razaranja institucija, kao ne mogu zajedničke pa da formiraju svoje. Ali odgovor patriota, države, naroda je isuviše slab. Ovakva vlast koju trenutno imamo nas lagano predaje, a ne smijemo zaboraviti da sličan plan ima i Čović sa svojom banditskom strankom. A do jučer (do plinovoda južni tok) su prvi amerikanci podržavali Srpski Svet tj Otvoreni Balkan kao i time kao i rusi prave problem. Njima smo mi tek sića jer njih interesuje da ugroze EU, a EU slijepa, gluha, desno i orijentirana i dezorijentirana. I kakva nam poruka ostaje? Moramo biti spremni na sve i svašta i da nas ništa ne iznenadi. ka Prometheus Bosni i Crnoj Gori i Kosovu u nadi da ce se asimilrati u komsijske velikodrzavne projekte i smirit Balkan jer otvoreno preferiraju velikosrpski i velikokroaterski fasizam. .I.

miki

to su jednostavno loši ljudi sa lošom politikom. Primitivni, netolerantni i agresivni. vječni troublemakeri

Prostak, seljacina...

...i tako do kraja ...

/ Najnovije