BiH mora zabraniti rusku propagandu: Mašinerija Kremlja protiv naše domovine

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bolesni barbari

Trebs srbadiju vaspitati i nauciti kulturi,to su zvijeri nisu ljudska bica.

kkkjgj

Gledaj Faruk, toliko besmislene zapadne propagande možemo pročitati na ovom sajtu da je bespredmetno nekoga optuživati za isto. Bitna razlika među RSA i Sputnjika je da realnost svakodnevno potvrđuje navode Sputnjika a smešnim i nepouzdanim čini RSA.

jkljkjčo

Umesto lova na veštice radine proverite besmislice o ruskim žrtvama... i uvidite realnost da se ruska vojska nesmeteno kreće po ukrajinskoj teritoriji i da joj se uglavnom "suprotstavlja" par desetina protestanata.

gyguil

Umesto da smirujete I ne stavljate ukrajinu i bosnu u isti kontekst vi bezglavo jurite sledećoj katastrofi. Ignorisanje realnosti i potpirivanje nerazumevanja nije recept za lep život.

Bajo

Ako jedni mediji optuzuju drugi medij da laze, na koji nacin se utvrdi ustvari koji je medij rekao istinu? Koji je to demokratski nacin utvrdjivanja da li neki medij govori istinu ili laze? Osim uvodjenja sankcija naravno jer one samo sluze za pokazivanje nadmoci gdje pravo zakaze.

Io

Kao u koroni, sloboda medija, smiju samo da se prenose vijesti mainstreamma eu i amerike. To je demokratija i sloboda. Da li??

A

Zadnjih 5 dana sam vidio 10 dezinformacija od zapadnih medija i??? Niko nije reagirao i zabranio ih

nasvasta

Ugasiti PTPC i Hercegovansku tv legla širenja mržnje i podrivanja države.

denacifikacija koliko je

Slobina jugoslavija bila socijalistička = 0

REALNO

Gledaj Faruk, toliko besmislene zapadne propagande možemo pročitati na ovom sajtu da je bespredmetno nekoga optuživati za isto. Bitna razlika među RSA i Sputnjika je da realnost svakodnevno potvrđuje navode Sputnjika a smešnim i nepouzdanim čini RSA. ka kkkjgj NE SERI RUSKI PLAĆENIĆE I PRESTANI PISATI KOMENTARE PO BOSANSKIM PORTALIMA.

Protiv “nase domovine”

pa sta je ovo pochke jedne, kominikee za baustelu???

je li ikome ova vijest azvonila na uzbunu?

da su neki dan neki Rusi iz Trebinja u Sarajevu opljackali radnju i pokrali navigacijske uredjaje?? Sad mi je to zasvonilo u glavi, otkud oni u Trebinju i sta ce im navigacijski uredjaji??

Za

Zapadna masinerija podrzava nacizam kao i u koroni. https://www.logicno.com/politika/nevjerojatno-licemjerje-facebook-ce-ponovno-dopustiti-ukrajinski-neonacisticki-bataljon-azov-na-svoju-platformu.html

bjkjkjčkčl

Kome je do istine i najnovije Informacije na Telegram pa Восток и War Gonzo ;)

dP

Borba protiv propagande ili protiv istine ? Jbš takvu demokratiju koja se boji svega.

uroiwu

Hahaha, vidi gore u komentarima ruskih propagandista što su se prepali.

/ Najnovije