Azra Zornić: Herr Schmidt, jeste li Vi islamofob?

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

/

Herr Schmidt je clan CSU PARTIJE .. CSU i njena sestrinska stranka, Hrišćansko-demokratska unija (CDU), nazivaju se Union strankama ili skraćeno Unija.

Jakob

Zasto nije uveo elektronsko glasanje? Time bi vec poremetio i destabilizirao nacionalne kartele i vratio nadu u izbore gdje bi bila ogromna izlaznost. Mala izlaznost i rezultati izbora su posljedica praistorijskog glasanja i brojanja glasova. Trio vlada sa 15% glasova. Svugdje u svijetu se glasovi zbroje 2h nakon izbora, samo kod nas 2 mj. Drugo, i muslimani imaju isti problem kao hrvati, jer Denis Becirovic je ateista koji se izjasnjava kao bosnjak. I u slucaju pobjede, muslimani kojih ima preko 54% u BiH nece imati svog predsjednika po prvi put u 30god nezavisnosti BiH. Trece, prvi zakon koji bih donio u BiH da ne mozes imati dvojno, trojno drzavljanstvo. U drzavnim institucijama i kandidovanju na izborima, samo sa bh pasosem/putovniom. Neprihvatljivo je da neko bude u drzavnom vrhu BiH sa drzavljanstvom susjeda/komsija i da stiti interese BiH u sporu sa susjedima/komsijama. Najbolji primjer je Bozo Ljubic koji je kao ministar u BiH hladno u hrvatskom saboru dizao ruku za otimanje bh imovine u HR. O peljeskom necu ni da govorim. Hrvati u BiH su samo sutili po tom pitanju. Problem u BiH je kriza identiteta sva 3 etnosa, jer i srbi i hrvati u BiH bi hladno prodali svu svoju i bh imovinu ako su u ineresu susjedima/komsijama i to na svoju stetu i egzistenciju.

Sultan

>>ja mogu praviti hotel na buducoj bivsoj buvljak bascarsiji i sebilji to ce biti divno to ce vjerovatno nasa srpska strana normalno dzamija nece biti nema vise deranja sa dzamija na mjestu dzamija napraviti djecja igralista i bazene uskoro blizi se dan ka kada podijelite sarajevo<< Rece neko iz Beogradskog pasaluka

Anthony

kakav je ovo jeftin popilizam od gospodje Zornic?

dar

"orden *****kog Reda Ante Starčevića" ??? Što bi to bilo?

@Db

Db znači Dijaspora budala

@Db

VIDI BALINKURE.....A ŠTA BI TI??? DA SE TI PITAŠ!!!HAHAA ka Db To isto vazi za tebe. Vrlo nizak nivo kulture i odgoja a da ne govorim o tvom znanju.

Frau hanuma

Frau Zornic od postene gradjanke drzave BiH i predstavnice nas koji ne pristajemo na etnonacionalisticke podjele i svrstavanje u nacionalne torove postali ste glasnogovornik te ideje i velikobosnjacke politike koju predvodi samoproglaseni lider Bosnjaka i glavni beg u sda. Tesko ste razocarali frau Zornic. Pljuc

Леми

***

?

Da li je Bosna islamska država pa zato ova postavlja takvo pitanje? ka Vera Da li su bosanski "srbi" i "hrvati" jevreji pa mogu iz religije izvkaciti nacionalnu pripadnost? Katolik=hrvat srb=pravoslavac?

?

***

?

Iz svakog clanka, iz svakon intervjua izvire muslimanski fasizam u BiH. No pasaran. ka Frau Zornic, jeste li vi islamska fasistkinja? Kolikom brzinom juris da upiznas bogo****cu? 120km/h?

Panzer

***

Srbija

Nije , nego je hriscanin...a ti Azra izrecituj svoje porodicno stablo pa kada naidjes posle 300 godina na neku Srpkinju zapitaj se sta si ti...

Jap

***

Леми

***

Hercegovac

***

Boske

**** Znači saznao si šta ti je mama ,mogu ti reči da je dobro to radila a mogu potvrditi i mnogi drugi ahbabi mi.

akivana

***

Schmidt

***

hahaha

Zašto uopšte čitamo mišljenje ove ženetine???

Schmidt

***

A

Tačno tako gospođo Zornić.

/ Najnovije