Azem Vllasi: Strašna "srpska istina"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srbin

Mi smo barbarski narod i stujemo sotonu.

sdgSGs

Helena Rante finski patolog je u kameru a i u ispovednoj knjizi opísala kako je od vokera naterana da napravi lažan izveštaj. Kauboj džihadisti u perspectivi gube ne zbog snage drugih već zbog snage istine i istinitog Boga ;)

071

@sdg Nije tačno. Izvoli intervju sa Helenom Rante: https://www.slobodnaevropa.org/a/1332376.html. On je pravio pritisak da Rante javno, na konferenciji za štampu, pravno kvalifikuje zločin, što nije bilo u njenoj nadležnosti kao patologa. A konačni izvještaj, i njeno svjedočenje u Haagu, potvrđuju da se radilo o masakru nad civilima. U današnje vrijeme se treba malo više potruditi kada se laže, jer za razliku od početka 90-tih, informaciju svako može provjeriti za 8 sekundi.

vhbjhjjkj

U pravu ste, ona se samo ogradila od kvalifikacija i u patološkoj analizi nije radila test prisustva barutnih čestica kao njene srpske kolege nešto ranije. nenamerna greška praštajte.

hhjhjhjll

A treba vam ipak malo više vremena, zar ne? ;)

Smrdija

Najveće zlo Europe..

071

@moj slovkaru Ma ništa se ne brigaj, sve je to bacanje nejači lavovima :). Niste uznapredovali u muljanju u ovih 30 godina. Sposobni se adaptiraju, nesposobni se dovedu do apsurda. I onda, po zakonitosti, postanu predmet šege.

123

Šta li je tek zločina u WW2 koje niko nije istražio za razliku od ustaških.

O

Ona zena iz Finske je radila obdukcije i rekla da nije tacno to sto je Voler rekao.

/ Najnovije