Ante Tomić: Ovu je nogu u guz**u oholi Novak Đoković pošteno zaslužio

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Refko

Ne seri majmune,ostavite covjeka na miru.

NOB

1933-1945 se isto postovao zakon u jednoj zemlji i to decidno, pa se pokazalo da je bilo apsolutno neispravno, cak i bolesno! A ni ovaj sa svojim stavovima ne odstupa od NDH tekovina

Upravo tako

Svaka cast, sve potpisujem, Ante.

Normalan čovjek

1933-1945 se isto postovao zakon u jednoj zemlji i to decidno, pa se pokazalo da je bilo apsolutno neispravno, cak i bolesno! A ni ovaj sa svojim stavovima ne odstupa od NDH tekovina ka NOB Ajde ne budi tup. Svi smo se morali vakcinisati protiv tuberkuloze, pa se niko nije bunio. A ko on misli da je da za njega ne važe pravioa i zakoni drugih zemalja? I da je ok da zarazi i ubije ljude koji vec imaju oslabljen imunitet. Članak je sve rekao!

To Nole, ponesi zastavu!

Ovo je samo dokaz da i pored svih silnih para, zivota na naprednom zapadu ljakse i tupavko ostaje ljakse i tupavko. Ovaj je tupavko i za SFRJ standarde.

Germo

>>Ajde ne budi tup. Svi smo se morali vakcinisati protiv tuberkuloze, pa se niko nije bunio. A ko on misli da je da za njega ne važe pravioa i zakoni drugih zemalja? I da je ok da zarazi i ubije ljude koji vec imaju oslabljen imunitet. Članak je sve rekao! ka Normalan čovjek<< Po tvojoj teoriji zdravi i nevakcinisani zaraze i ubiju ljude. Aufff

Taraba

Vi sa radiosarajevo ste bas frontalni seratori i gadovi

Nadimak...

Nole je zaista nakbolji u tenisu ali i najbolji glupan od svih glupana u svijetu, u tenisu naravno.

Katy

A sto su isplivali ovi anonimusi da dobiju malo paznje. Ne znam zasto je necije " ja mislim" toliko vazno. Hajmo onda svi napisati sta mislimo. Ja za ovog lika nikad prije nisam cula. Podrska Noletu.

Bravo Ante!

Djokovicu, vakcinisi se.

Gost

Ne može on biti normalan kad se sa Semirom piramidom druži..

Dragica

Davno sam ga prozrela kao čovjek nula gori od roditelja

novax no1

razlika izmedju patriote i nacionaliste je tolika da bi pisac mogao sam sebe nabiti u predmet iz naslova ovog odvratnog testa. pametnom dosta

071

Osmanagić i Đoković, jonsko zračenje im razorilo mozak.

Liječnica

Kretnu novinarski ..komunisticki ...za tebe je batina lijek...pođi živi u "svoju domovinu"

Seri seri golube bijeli

>>A sto su isplivali ovi anonimusi da dobiju malo paznje. Ne znam zasto je necije " ja mislim" toliko vazno. Hajmo onda svi napisati sta mislimo. Ja za ovog lika nikad prije nisam cula. Podrska Noletu. ka Katy<< Podrska i od mene. A sere mi se sta neki kao ovaj "misle"..

Seri seri golube bijeli

A ko je ovaj lik uopste? Nebitan i on i njegovo misljenje.

Botovi-skotovi

Ne seri ljubomorni kretenu.Zaslizio jer je Austrraliji donirao preko @27.000. za pomoc pogodjenim podrecjima od poplava...Australiji treba zabraniti A.O. A ti debilu jedan goni se u p.m

Gavrilo

Pa evo zašto stalno miješam Anteta Tomića i Anteta Gotovinu. Zato što liče jedan drugom kao jaje jajetu.

Boki

Pitam Vas šta bi bilo da je Nole hrvat. Da li bi mu se na ovakav način to dogodilo i da li bi proveo vrijeme u imigrantskom hotelu na katolički Božić. On je imao validnu vizu.

/ Najnovije