Analiza | Subašić: SDP spriječio fijasko Trojke u Sarajevu, rast SBiH-a i pobjede SDA u 34 općine

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

rezultati izbora su jasno prikazali

da je fosna vještačka tvorevina stranih sila kroz istoriju i da se je već davno raspala aliu da je održava gola prisila stranih, zapadnih zavojevača i predatora. jedina eventualno moguća fosna je fosna od 3 konfederacijske jedinice jer su civilizacijske razlike hrišćana i genocidno islamizirane vjerske zajednice nepremostive, nikada neće biti nivelirane. padaj silo i nepravdo!

Nadimak

Odličan tekst, pojasnio mi je neke činjenice. Hvala.

Taj ...

... sdfa, sbih cancer je izgleda neizljeciv. Pa ko jos moze glasati za politiku koja nosi samo sram, bruku, pljacku i nesigurnost??!

Alooo, ovo su lokalni izbori

da je fosna vještačka tvorevina stranih sila kroz istoriju i da se je već davno raspala aliu da je održava gola prisila stranih, zapadnih zavojevača i predatora. jedina eventualno moguća fosna je fosna od 3 konfederacijske jedinice jer su civilizacijske razlike hrišćana i genocidno islamizirane vjerske zajednice nepremostive, nikada neće biti nivelirane. padaj silo i nepravdo! ka rezultati izbora su jasno prikazali

/ Najnovije