Američki ambasador u BiH: S Povorkom ponosa, protiv diskriminacije, za jednaka prava

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uvedi u Kabulu pedere

ili otidji tamo pa siri ljubav i ostalo

Ja

Ambasador bi trebao predstavljati svoju zemlju, a svoje privatne poglede na život i svoju seksualnost promovisati u vlastitoj kući. Ovom je glavni posao da organizuje povorke pedera.

Sarajlija

ma ko vam brani, dobro došli uvijek. Neg,o ti samo o LGBT, a planeta se raspada. Haj ti izrazi zabrinutost z ajos nesto drugo

Veteran64

Svim onima koji podrzavaju ove bolesne umove, zelim od sveg srca, da im sid dovede zeta u kucu!!!

S

Ajd ne seri, eto glavni problem lgbt koji ili rade za 3000 hiljade po stranim organizacijama ili imaju nevladine udruge sa fasim finansijama. Sta je sa nezaposlenim ugrozenim hetero porodicama koji ne mogu naci posao jer nisu bliski korumpiranim politicarima koje vi gurate godinama ili nisu lgbt da ih vi pogurate. Dobro ti je Dodik rekao, ajd malo svoju brigu brini, da je Juga ne bi niko znao da postojis a sad kad smo banana od drzave neki cinivnici ka ti nam sole pamet.

preko_ledina

>>Svim onima koji podrzavaju ove bolesne umove, zelim od sveg srca, da im sid dovede zeta u kucu!!! ka Veteran64<< I ja tebi isto <3

Samir

Nemojte da Vas zavara fino i skupo odijelo, prijatno? lice ili maniri... Vuk cesto dolazi u jagnjecoj kozi.

ttt

hvala Bogu pa i ti ode . dosao si ovdje s tom agendom da nam bolest rasiris. idi kuci , tamo gdje djeci od 6 godina pocinjete davati hormonalne blokere.

partizan

Kad će biti Povorka ponosa protiv kriminala i korupcije, koja će se kretati od državnih institucija prema Zenici, Foči i drugim destinacijama, a koja će biti podržana od svih poštenih građana ove države? To bi bilo kao nekad kad su Tita u mercedesu zasipali cvjećem, a sad bi narosd od dragosti bacao cvjeće pred crne marice samo da se oslobodi lopova i dahija.

/ Najnovije