Who See na "Kinđetovom mostu": Magična klapa otvorila vrata za nove koncerte!

0
Radiosarajevo.ba
Who See na "Kinđetovom mostu": Magična klapa otvorila vrata za nove koncerte!
FOTO: Facebook / Who See na 'Kinđetovom mostu'

'Kinđetov most' svoja vrata je zvanično otvorio 1. augusta. Nakon raznovrsnog programa u okviru kojeg je publika mogla da uživa u projekcijama filmova, izložbi, stand up nastupu, druženju sa mnogim poznatim organizacijama, igrama na mostu, druženju sa poznatim, među kojima su bili i reprezentativci košarkaškog tima Bosne i Hercegovine, sinoć je sa nestrpljem ušla u novi dio ovog opsežnog projekta koji se realizuje na Eiffelovom mostu.

Sinoć uz fantastične ritmove resident DJ Haringe ,koji je bio odličan uvod za magičnu klapu Who See, muzički dio 'Kinđetovog mosta' je otvorio vrata za nove koncertne nastupe velikih izvođača koji će narednih osam dana zabavljati publiku koja odluči posjetiti 'Kinđetov most'.

Crnogorski  bend 'Who See' je prvi nastupao u okviru ovog drugog djela 'Kinđetovog mosta'. Bend je široj publici poznatiji nakon Eurosonga 2013. godine, ali i zbog brojnih ljetnih hitova poput Đe se kupaš, Nemam ti kad, Naselje, Igranka…

Ambasador BiH se oglasio povodom odluke Švedske da bude kosponzor nacrta rezolucije o genocidu

Ambasador BiH se oglasio povodom odluke Švedske da bude kosponzor nacrta rezolucije o genocidu

Nakon dugog razdoblja crnogorski hip-hop duo 'Who See' kojeg čine Dejan Dedović Dedduh i Mario Đorđević Noyz u svom fantastičnom hip hop maniru zapalilu su publiku gdje su ih zabavljali dugo u noć. Čak su otkrili da spremaju novi album na kojem će se navodno naći i duet sa Edom Majkom.

Who See na 'Kinđetovom mostu'
FOTO: Facebook: Who See na 'Kinđetovom mostu'

Već sutra veče na istoj bini očekuje nas St. Louis Band, sa svojim frontmenom Markom Luisem.
Ulaznice se mogu nabaviti putem kupikartu.ba, na svim njihovim prodajnim mjestoma i na samom ulazu, cijena istih je 10 KM. A isto tako veliki broj sponzora i prijatelja omogućio je ulaznice za svoje prijatelje, parnere, klijente i posjetioce njihovih društvenih mreža.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije