Skenderija: Sutra počinje Sarajevski festival za djecu "Kutak dječije radosti 2022"

0
Radiosarajevo.ba
Skenderija: Sutra počinje Sarajevski festival za djecu "Kutak dječije radosti 2022"
Foto: Kutak dječije radosti 2022 / Kutak dječije radosti 2022

Sve je spremno za najveći festival za djecu u dvorani "Mirza Delibašić – Skenderija" 24. i 25. septembra namijenjen našim najmlađim mališanima. Mjesto sreće, zabave i dječije radosti u kojoj će uživati cijela porodica.

"Manifestacija je kreirana za naše najmlađe članove društva, kako bi stvorili "Kutak radosti" u kome će uživati ne samo oni, nego i čitava porodica", poručuju iz organizacije Festivala.

Počastite vašu djecu za početak škole: 'Mala moćna muzika' u 18,00 besplatno u NPS

Počastite vašu djecu za početak škole: 'Mala moćna muzika' u 18,00 besplatno u NPS

Veliki broj kvalitetnih izlagača iz različitih oblasti proizvodnje i prodaje dječije opreme, hrane za djecu i majke, igračaka, pelena, dječije kozmetike, odjeće, zatim škole jezika, škole mentalne aritmetike, škole programiranja upotpunit će sajamsku ponudu ove manifestacije.

Posjetioci manifestacije bit će u prilici da uz posebne festivalske popuste i promotivne cijene dođu do željenih artikala njihovih omiljenih izlagača. Za vrijeme trajanja manifestacije bit će upriličen veliki broj nagradnih igara u koje će biti uključeni svi, od mališana do njihovih najbližih. Takođe, vrijeme trajanja sajma biće iskorišteno na način da će mališani biti u prilici da preuzmu veliki broj vrijednih poklona kojima će ih izlagači darivati i obradovati.

Pored izlagačke ponude na festivalu će biti organizovan bogat i raznovrstan festivalski program. Kroz centralnu festivalsku binu površine 100 metara kvadratnih naši najmlađi i najtalentovaniji biće u prilici da očaraju svoje vršnjake i najbliže vještinama i talentima koje su stekli. Festivalski progmam koji će biti upriličen za posjetioce manifestacije činiće grupe iz pojedinci iz vrtića, osnovnih škola, plesnih škola, kulturno-umjetničkih društava, škola baleta i horova, prventsveno iz Sarajeva. Time će talentovani pojedinci i grupe ispuniti svoje snove o kojima su maštali i pružiti zadovoljstvo i uživanje svojim najbližim.

Za sve posjetioce ove manifestacije ulaz je besplatan oba dana trajanja manifestacije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije