Onomatobleja Show nastavlja putovanje po BiH: Uskoro u Vitezu i Širokom Brijegu

Fena
Onomatobleja Show nastavlja putovanje po BiH: Uskoro u Vitezu i Širokom Brijegu

Onomatobleja Show, predstava s elementima satire i humora, nastavlja svoje putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu, a prvi naredni nastup bit će održan u utorak, 7. jula, u Vitezu, dok u srijedu, 8. jula, mostarski trojac dolazi u Široki Brijeg.

Riječ je o satiričnoj komediji na bini koja je do sada nasmijala publiku u skoro svim gradovima naše države. Dvorane su popunjene do zadnjeg mjesta, a u predstavi svako pronađe ono što želi  nekome je to čašica smijeha, nekome burence satire, saopćili su iz OKC-a Abrašević.

Glavni i sporedni likovi su mostarski trio Nikola, Luka i Omer prošireni u likove Random Lovac, Zdena Pičeta, Đontra, MC Third Entity, MC OG ShnjakaBo i još mnogi koji će vas sigurno nasmijati do suza, poručuju iz Abraševića.

Predstava u Vitezu održat će se u kino dvorani s početkom u 19:30 sati, dok će u Širokom Brijegu biti održana u Hotelu Park u 20 sati.

Predstava i turneja nastali su pod okriljem mostarskog OKC-a Abrašević, u sklopu projekta BHRI.

Ulaz na predstavu je besplatan i nije za mlađe od 15 godina.

Broj mjesta, uvažavajući propise Kriznog štaba, je ograničen, a zaštitne maske su obavezne, stoji u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije