Nektar OK Fest: Poznati datumi festivala za 2022. godinu

0
Radiosarajevo.ba
Nektar OK Fest: Poznati datumi festivala za 2022. godinu
Foto: OK fest / Atmosfera na OK festu

Dok se još uvijek sumiraju utisci iz avgusta tokom proteklog festivala na Tjentištu, ekipa OK team-a uveliko radi na pripremama za Nektar OK Fest 2022.

Osma po redu OK avantura na Tjentištu očekuje nas 15/16/17 jula 2022. Ovo su i zvanični termini Nektar OK Festa 2022. Oni najvjerniji posjetioci festivala već sada mogu da u svoj kalendar upišu termin još jedne festivalske avanture, koja ih očekuje u posebnom ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska, jedinstvene prirodne oaze na ovom prostoru, koja sve koji je posjete, ostavlja bez daha.

Uskoro donosimo više informacija o samom programu, izvođačima, sadržajima i početku prodaje ulaznica. Sve informacije biće dostupne na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net

Bursać: Quo vadis zabludjela Srbijo, šta ćemo sa Dinkom?

Bursać: Quo vadis zabludjela Srbijo, šta ćemo sa Dinkom?

"Ukoliko još niste imali priliku da zajedno sa nama uživate u magiji Nacionalnog parka Sutjeska, 15/16/17 juli 2022. su pravo vrijeme za to. Nektar OK Fest vam i ovaj put obećava puno dobre zabave, druženja i pozitivne energije. Ostanite OK...vidimo se na Tjentištu", poručuju organizatori. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije