Nektar OK Fest predstavlja official aftermovie 2021.

0
Radiosarajevo.ba
Nektar OK Fest predstavlja official aftermovie 2021.
Print Screen / Trenutak sa OK Festa

Nakon dugog iščekivanja, te neizvjesnosti samog održavanja, ovogodišnji sedmi po redu Nektar OK Fest održan je u fantastičkoj atmosferi na dobro poznatoj lokaciji – Tjentište, nacionalni park Sutjeska.

Najvjernija OK publika još jednom je uživala u trodnevnoj OK avanturi, odličnoj muzici, zabavi i ljepotama nacionalnog parka.

Official aftermovie za 2021. godinu donosi samo djelić fantastične atmosfere sa Tjentišta ove godine. Tu su emotivne reakcije publike i samih izvođača koji nisu ostali imuni na posebnu energiju kako festivala, tako i mjesta na kojem se održava.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sve one koji su bili, kroz official aftermovie 2021. podsjećamo na najljepše trenutke i atmosferu ovogodišnjeg Nektar OK Festa, a one koji nisu bili u prilici da nam se pridruže, pozivamo da to učine već naredne godine.

Da dašak festivalske atmosfere bude prenesen kroz film i ovoga puta pobrinula se vrijedna ekipa prijatelja festivala, agencije MANIA.

Vidimo se na OK festu 2022!

Official aftermovie „Nektar OK Fest 2021“ pogledajte u nastavku. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije