Najiščekivaniji i najuzbudljiviji film godine od ove sedmice u Cinema Cityju!

Radiosarajevo.ba
Najiščekivaniji i najuzbudljiviji film godine od ove sedmice u Cinema Cityju!
Foto: Cinema City / Avengers: Endgame

Od 25. aprila na repertoar Cinema Cityja stižu dugoočekivana naučno fantastična avantura Osvetnici: Završnica i animirana avantura Gospodin Link u potrazi za skrivenim gradom.

Osvetnici: Završnica (Avengers: Endgame) je najiščekivaniji i najuzbudljiviji film godine koji nam dolazi iz Marvel studia i Disney-a, a u režiji Anthonyja i Joea Russoa. Ovaj naslov otvara su u Cinema Cityju uporedo sa ostatkom svjetskog tržišta pretpremijernom projekcijom 24. aprila.

Nakon razornih događaja u filmu Osvetnici: Rat beskonačnosti (2018.), svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se ponovno okupljaju kako bi poništili Thanosove postupke i vratili red u svemir...

Gospodin Link u potrazi za skrivenim gradom (Missing Link) je animirana avantura koja donosi priču o gospodinu Linku koji angažira neustrašivog istraživača Sir Lionela Frosta da ga odvede na putovanje kako bi pronašao svoje davno izgubljene rođake u bajkovitoj dolini Shangri-La. Zajedno s avanturisticom Adelinom Fortnight, ovaj neustrašivi trojac istraživača naići će na mnogobrojne opasnosti i prepreke tijekom putovanja na drugi kraj svijeta.

Kroz sve, ovaj će trojac shvatiti da ponekad možeš pronaći obitelj na mjestima na kojima bi se najmanje nadao...

Pored dva nova filmska naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju romantičnu dramu "Poslije svega" koja je temeljena na svjetskom bestseleru, zatim akciona avantura Shazam!, u kojoj glavne uloge tumače Zachary Levi, Djimon Hounsou, Mark Strong...te horor misteriju Prokletstvo tugujuće žene od producenata svijeta Prizivanja.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su još animirani hitovi Park čudesa, Kako da dresirate svoga zmaja i Korgi: Kraljevski pas velikog srca.

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu: www.cinemacity.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije