Mjesec dana prije početka festivala, Hauser rasprodao sve ulaznice

0
Radiosarajevo.ba
Mjesec dana prije početka festivala, Hauser rasprodao sve ulaznice
Foto: Banja Luka Fest / Hauser rasprodao sve ulaznice

Najiščekivanije festivalsko izdanje na našim prostorima - Banja Luka Fest i ove godine biće otvoren na spektakularan način, koncertom svjetske muzičke zvijezde Stjepana Hausera. Da ima vjerne fanove, pokazao je i ovoga puta, jer su karte za njegov koncert i otvaranje Banja Luka Festa zvanično rasprodate mjesec dana prie početka festivala.

Buntovnik na violončelu i nekadašnji član planetarno popularnog sastava 2 CELLOS poznat i kao HAUSER, jedna je od najautentičnijih i najsenzacionalnijih pojava na svjetskoj sceni.

HAUSER stiže na banjalučki Kastel na kome će uživo izvesti svoje čuvene obrade svetskih hitova Let’s Get Loud, Livin la vida loca, Despacito, Señorita i druge latino hitove čije izvođenje prati i njegov izazovni ples. Uz izvođenje hitova klasične i filmske muzike, na ovom koncertu HAUSER svira i kompozicije sa svog aktuelnog albuma The Player.

EURO 2024 | Belgija slavila i učinila grupu E bodovno izjednačenom pred treće kolo

EURO 2024 | Belgija slavila i učinila grupu E bodovno izjednačenom pred treće kolo

Nakon grandioznog otvaranja četvrtog Banja Luka Festa, uslijediće još dva koncerta koja izazivaju podjednako veliku pažnju publike.

U petak, 5. jula najveća rok grupa na našim prostorima Bijelo Dugme održaće koncert u okviru turneje na kojoj slave pedeset godina postojanja. Festival će zatvoriti Simfonija udvoje, premijerni zajednički koncert Jelene Tomašević i Ivan Bosiljčića u pratnji Simfonijskog orkestra Narodnog pozorišta RS.

Ne propustite magični festival na Tvrđavi Kastel, koja samo za ovu priliku postaje ekskluzivna koncertna dvorana na otvorenom, sa crvenim tepihom i sjedećom platformom, na koju u Banja Luku stižu gosti iz cijelog regiona. Preostale ulaznice za festival dostupne su na portalu kupikartu.ba!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije