Mile Kekin nastupa u sarajevskom klubu Sloga

0
Radiosarajevo.ba
Mile Kekin nastupa u sarajevskom klubu Sloga
Foto: Press / Mile Kekin u Slogi 16.2.2024.

U petak, 16. februara u klubu Cinemas Sloga svoj novi koncert održaće rado viđen gost, Mile Kekin.

Čini se da nije prošlo toliko, ali jeste - posljednji put je nekadašnji frontmen benda Hladno pivo u Slogi nastupao na solo koncertu u martu 2019. godine.

U međuvremenu je objavio i drugi studijski album Nježno đonom, te na oduševljenje brojne publike aktivno nastupa sa svojim bendom u gradovima širom regije izvodeći, pored pjesama sa svojih albuma, najveće hitove Hladnog piva, s obzirom da je upravo on bio autor legendarnog benda.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

"Želja mi u sklopu iduće turneje publici ponuditi svoj Soundtrack za život i za svaki koncert pripremiti različite setliste. Od Šamara, preko Knjige Žalbe pa sve do Nježno đonom, napisao sam previše pjesama da stanu u jedno veče i zato, rekoh sebi, hajde da je plan da nema plana.
U sklopu turneje Soundtrack za život početkom iduće izlazi i live album, gdje može svatko vidjeti kako zvuči moj novi bend uživo, bez fotošopa, umjetnih aroma i pojačivača okusa. Veselim se putovanjima, benzinskim pumpama, zezanju u kombiju i naravno- vama, dragi ljudi moji." - kaže popularni Mile.

Fanovi već znaju - ovaj petak, pravac Sloga!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije