Festival Javorwood 2016 - 6. august

Radiosarajevo.ba
Festival Javorwood 2016 - 6. august
Facebook / Javorwood festival
Javorov do - Bjelašnica, 6. august, 10:00 h

Umjetnički festival Javorwood na Bjelašnici u Javorovom dolu se ove godine održava po drugi put. Datum održavanja za 2016. godinu je 6. august sa početkom u 10h ujutro. Glavna bina u Kamenom amfiteatru, izgrađen u prirodnoj vrtači, naslonjenoj na borovu šumu, ugostit će ove godine Zoster i Basheskiu. Od mladih bendova u usponu publika će uživat u bendovima Tale Quale (Mostar), Činčila (Sarajevo), a kao internacionalni gost, bend iz Berlina Malibeau.

Od performerskog dijela publiku očekuje performers glumaca Ilda Bisić i Vedran Đekić, te majstor pantomime, hrvatski talent Frane Meden. Također vas očekuje performance, installation & land art od umjetnika iz Kolektiv Kreaktive, Grafiti Live Act od STF Crew, i radionica studenata arhitekture iz Sarajeva.

Cijena karte u predprodaji 10 KM
Cijena karte na dan festivala 15 KM
Karta + Prevoz do Bjelasnice (polazak kod Zemaljskog Muzeja u 14h - bocna ulica Franje Rackog. Povratak u 2h ujutro) = 20KM (prodaja do četvrtka 4.6.)
Cijena karte za djecu je 5 KM prodaja na ulazu.

Karte se mogu uzeti na: http://www.kupikartu.ba/karte/event/2259/javorwood

Dalje informacije na Facebook stranici festivala - Javorwood Festival

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije