CineStar u Sarajevu otvorio svoja vrata: Zavirite u unutrašnjost novog kina

0
Radiosarajevo.ba
CineStar u Sarajevu otvorio svoja vrata: Zavirite u unutrašnjost novog kina
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / CineStar u Sarajevu

Sarajevo je konačno dobilo multipleks po mjeri grada, komentar je svih koji su imali priliku vidjeti završne radove u CineStaru Sarajevo, koji je ovog petka otvorilo vrata Sarajlijama u sklopu tržnog centra Bingo City Center.

Najveći i najmoderniji multipleks u Bosni i Hercegovini na dan otvorenja časti građane sarajeva akcijom 1+1 gratis.

Deset dvorana sa svim kožnim sjedištima i pomičnim naslonom za leđa, eXtreme dvorana sa gigantskim platnom premazanim srebrom, Cinema Bar, rođendaonice, Royal beds ležajevi za dvoje i Vip relax sjedišta sa bežičnim punjačima za mobitele, online prodaja ulaznica, hrane i pića i još puno drugih noviteta koji će kino doživljaj dovesti na sasvim novi nivo, onaj s pet zvjezdica.

CineStar Sarajevu nudi ekskluzivno i Premium lože od kojih se jedna i zove u čast grada. Lože su potpuna ekskluziva i novitet u regiji, a riječ je o ograđenom i ugodnom dizajnerskom prostoru koji je pozicioniran u najbolji dio dvorane te nudi luksuzniji i intimniji doživljaj filma odvojen staklenom pregradom sa vješalicom za garderobu, posebnom rasvjetom i dodatnim zvučnicima.

Sva sjedišta su Premium lounge fotelje s elektro recicling pomičnim dijelom za noge i leđa, širih dimenzija i sa stolićem sa bežičnim punjačem za mobitele. Ulaznica za Premium ložu omogućiti će posjetiocima piće u Cinema baru prije ili poslije filma.

Od deset dvorana CineStar će danas otvoriti devet, a desetu, 4DX dvoranu, sredinom novembra.

Osim u prepoznatljivim CineStar uslugama, poput Moja CineSrijeda - najpovoljnijeg dana u sedmici, Family paketa, proslave rođendana u najmodernijim rođendaonicama, ali i loyalty programa koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, posjetioci će prije ili poslije filma moći uživati u elegantnom dizajnerskom baru sa odvojenom pušačkom zonom kao i vanjskom natkrivenom terasom. Vanjski parking kao i parking u garaži bit će besplatni.

Ovom prilikom CineStar najavljuje i otvaranje cijelog lanca kina u Bosni i Hercegovini - Tuzla, Banja Luka, Zenica, Bihać i Mostar, a koji su uslijed pandemije bili zatvoreni od marta.

CineStar kino čarolija gledanja filmova na velikom platnu se nastavlja uz sve propisane mjere sigurnosti. CineStar Cinemas je pripremio kino dvorane za prijem posjetilaca, provedena je dezinfekcija, uspostavljeni su novi higijenski standardi i njihovo održavanje, a uposlenici su upoznati sa zaštitnim procedurama i postupcima, tako da otvaranje dočekuju potpuno spremni. Planirane mjere su nadopunjene i najnovijim preporukama Zavoda za javno zdravstvo FBiH za kinoprikazivačku djelatnost.

Uskoro slijedi i najava filmskog programa, a ulaznice od danas popodne možete kupiti na www.cinestarcinemas.ba, te od petka u 19:30 sati i na blagajni CineStar Cinemas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije