Cinema City: Stiže filmska poslastica s Morganom Freemanom i Gerardom Butlerom

Radiosarajevo.ba
Cinema City: Stiže filmska poslastica s Morganom Freemanom i Gerardom Butlerom
Foto: Cinema City / Novi filmovi u Cinemi

Od 29. augusta na repertoar Cinema Cityja stižu akcija Pad anđela i animirana avantura Veliko putovanje.

Pad anđela (Angel Has Fallen) je treći nastavak akcione franšize u režiji Rica Romana Waugha, a glavne uloge u ovom nastavku tumače Gerard Butler, Morgan Freeman i Jada Pinkett Smith.

Treće poglavlje filmske franšize koja je započela Padom Olimpa i nastavila se Padom Londona s Gerardom Butlerom i oskarovcem Morganom Freemanom u glavnim ulogama. U ovom je nastavku agentu Banningu namješten pokušaj atentata na predsjednika iz čega će morati izvući vlastitu agenciju i FBI dok pokušava otkriti stvarnu prijetnju. Ostale uloge tumače Piper Perabo, Lance Reddick, Tim Blake Nelson i mnogi drugi.

Veliko putovanje (Big Trip) je animirana avantura koja donosi nevjerojatnu priču o rodi koja zabunom dostavi bebu pandu na krivu adresu. Roda jednostavno zamjeni adresu obitelji pandi s obitelji medvjeda. I tada medo koji sve u životu radi na ispravan način, odluči organizirati ekspediciju kako bi bebu dostavio njezinoj pravoj obitelji.

Njegov se neumorni susjed uputi s njim kako bi mu radio društvo na toj avanturi. Na putu susreću brbljavog pelikana, strašljivog vuka, romantičnog tigra…suočavaju se s puno izazova i kušnji, ali na kraju dostave bebu njezinoj obitelji...

Pored dva nova naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju komediju, dramu Bilo jednom ...u Hollywoodu, zatim animiranu avanturu za sve generacije Kralj lavova, i akciju Kraljice zločina u kojoj glavne uloge tumače Melissa McCarthy, Tiffany Haddish, Elisabeth Moss.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi Angry Birds, Kralj lavova, Aladin i Priča o igračkama 4.

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu:
www.cinemacity.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije