Business cafe u Sarajevu: Priče uspješnih žena

Radiosarajevo.ba
Business cafe u Sarajevu: Priče uspješnih žena
Foto: Global Market Solutions / Global Market Solutions najavljuje 23. Business cafe

Global Market Solutions najavljuje 23. Business cafe koji će se održat 6. decembra u 18 sati, u hotelu Europa, Sarajevo.

Business cafe je jedinstveni networking događaj koji je namjenjen malim i srednjim preduzećima kao i svima onim koji žele pokrenuti vlastiti biznis.

Na dvadeset i trećem Business cafeu će nam se obratiti dvije uspješne dame, gospođa Emina Ganić direktorica Sarajevske filmske akademije i dekanesa studenata Univerziteta – Sarajevska škola za nauku i tehnologiju i Emina Hodžić-Adilović, modni dizajner Kaftan studija.

Emina Ganić, direktorica Sarajevske filmske akademije i dekanesa studenata Univerziteta – Sarajevska škola za nauku i tehnologiju. Programi Sarajevske filmske akademije razvijeni su kao interaktivna platforma sa tri osnovna poglavlja: teorijska predavanja, praktične radionice i, što je najvažnije, filmska produkcija.

Akademija je zamišljena kao mjesto razmjene kreativnih energija i ideja, otvorene komunikacije i slobodnog umjetničkog izražavanja. Sarajevska filmska akademija, osnovana je na Univerzitetu - Sarajevska škola za nauku i tehnologiju 2010. godine, prva je privatna filmska škola u Bosni i Hercegovini i jedina filmska škola u jugoistočnoj Evropi sa punim curriculumom na engleskom jeziku.

Emina Hodžić-Adilović, modni dizajner Kaftan studija. Kaftan studio je koncipiran tako da svaka žena na jednom mjestu dobije kompletnu uslugu, od odabira željene tkanine/materijala/dodataka pa sve do kreativnog dizajnerskog rješenja odjevnog predmeta i na kraju do samog šivanja i finalne izvedbe. Ono što je vrlo specifično za Kaftan studio je to da gotovo svaki odjevni predmet koji izađe iz ovog studia je unikatan i rađen isključivo po mjeri klijenta.Pored toga što u svojoj ponudi imaju divne tkanine i ukrase, također brinu i o atmosferi u kojoj se svaka žena osjeća lijepo i ugodno. 

Mjesto ugodnih susreta i druženja, gdje su uvjek dobro došli kreativci, modni dizajneri i kostimografi, koji se zajedno sa svojim klijentima prepuštaju užitku odabira tkanina za nove kreacije.

Business cafe je event koji ima cilj podsticanje poduzetničkih aktivnosti kroz inspirativne priče uspješnih poduzetnike te samim tim i jačanjem društva u cijelini.

Zainteresovani za događaj i nova poslovna poznanstva mogu se prijaviti putem emaila info@gms.ba

Ulaz na događaj je besplatan, a broj mjesta ograničen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije