Američki brend stigao u Sarajevo: Caribou Coffee otvorio svoja vrata

Radiosarajevo.ba
Američki brend stigao u Sarajevo: Caribou Coffee otvorio svoja vrata
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Caribou Coffee otvorio svoja vrata u Sarajevu

Prvi Caribou Coffee u Sarajevu danas je otvorio svoja vrata, za sve ljubitelje vrhunskih napitaka.

Riječ je o američkom brendu koji već 20 godina uspješno posluje širom svijeta. Ovaj brend sada ima više od 600 poslovnica širom svijeta a njima se pridružila i BiH.

U svojoj ponudi imaju preko 60 različitih kako toplih, hladnih tako i blendiranih unikatnih napitaka.

Caribou Caffee je u svijetu poznat kao brend s vrhunskim proizvodima za koje su dobili certifikate jedan posto World top beans i Rainforest Alliance certifikat i druga priznanja.

Caribou Coffee otvorio svoja vrata u Sarajevu - undefinedFoto: A. K. / Radiosarajevo.ba: Caribou Coffee otvorio svoja vrata u Sarajevu

U Caribou Caffeu možete naručiti proizvode poput moche, latte kafe, ručno rađenih osvježavajućih napitaka. Koriste se organski proizvodi, poput 100 posto arabica kafe. Osim toga, klijent može tražiti low fat i sugar free proizvode, te uživati u pravoj topljenoj čokoladi i sirupima bez šećera. Osim ukusnih i zdravih napitaka u Caribou Caffeu možete uživati i u raznovrsnoj ponudi hrane, koja uključuje vrhunske sendviče, peciva i grickalice”, kazala je marketing menadžerica Imra Gračić Halalkić.

Sendviči i slasne grickalice izrađuju se u saradnji sa pekarom Mrvica,a sve se radi po specijalnoj američkoj recepturi.

Caribou Coffee otvorio svoja vrata u Sarajevu - undefinedFoto: A. K. / Radiosarajevo.ba: Caribou Coffee otvorio svoja vrata u Sarajevu

"Pored standardnih napitaka kojih u našoj ponudi ima oko 60, svaki klijent ima mogućnost da sam sebi izabere kombinaciju koja mu najviše odgovara, te se tako otvara mogućnost stvaranja i preko 100 različitih vrsta napitaka”, dodala je Gračić Halalkić.

Caribou Caffee nudi i samouslugu. U objektu se nalazi nekoliko stolova ali i ljetna bašta u kojoj svi posjetioci mogu uživati ili uzeti coffe to go.

Svi koji žele posjetiti ovaj jedinstveni caffee, probati navedene proizvode i uživati samo u najkvalitetnijim i zdravijim namirnicama mogu ga pronaći na adresi Fra Filipa Lastrića 2 u Sarajevu.

Radno vrijeme Caribou Caffea Sarajevo je od 7h do 23h, a danas (subota 8. august) organiziran je i dan otvorenih vrata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije