80 godina Igmanskog marša: Dođite na 3. Valter Trail

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

B*a

Samo * **,sa daškom nostalgije još slavi Brozove,partizanske ratne pobjede na brdovitom Balkanu.I nitko drugi to više ne radi.

*pobediti mora

bilo bi dobro objasniti *da je Valter bio * ilegalac *, a ne Bata Zivojinovic.... *sada ne kapiramo, jesu li *bili dobri po vama ili nisu?

Brdjanin

Staza je dužine 13.55 kilometara, sa 687 metara uzbrdice i 673 metara nizbrdice. Nešto ovdje ne štima oko metraže i kilometraže . Ispada da je 12190 metara ravnica ???

Pitanje za redakciju

Posto kriju termin "ravna gora" koji je bio prvi antifasisticki pokret i Evropi u ww2, koji je odlikovao licno Predsednik USA T. Ruzvelt, pokret kojim se Srbi koji cine preko 40% stanovnostva Bosne ponose, kakvu poruku saljete nama?

bas si brdjanin

>>Staza je dužine 13.55 kilometara, sa 687 metara uzbrdice i 673 metara nizbrdice. Nešto ovdje ne štima oko metraže i kilometraže . Ispada da je 12190 metara ravnica ??? ka Brdjanin<< misli se na visinsku razliku

jak vam je antifasizam

Posto kriju termin "ravna gora" koji je bio prvi antifasisticki pokret i Evropi u ww2, koji je odlikovao licno Predsednik USA T. Ruzvelt, pokret kojim se Srbi koji cine preko 40% stanovnostva Bosne ponose, kakvu poruku saljete nama? ka Pitanje za redakciju da ste četnici, bili i ostali, sluge nacista

veliki patriota

Samo * **,sa daškom nostalgije još slavi Brozove,partizanske ratne pobjede na brdovitom Balkanu.I nitko drugi to više ne radi. ka B*a dedo bio u ustašama u sarajevu? hajde, ni prvi ni zadnji, bilo ih je koliko hocec

cuj stazom Igmanskog marsa?

pa gdje je ovdje Igman? ovo je iznad Vogosce, ako me oci dobro sluze.. neka mi neko pojasni, nisam bila na ovom casu geografije, a ni istorije izgleda.. ja sam do sada mislila da je igmanski mars dobio ime po planini Igman i da su se tamo smrzavali partizani...

nesto kontam

na ovom portalu najvise komentarisu cetnici i ustase koji mrze i ponizavaju i pljuju sve sto je bosansko - od zemlje do ljudi koji nisu kao oni... idite molim vas u vase "maticne" pi.de materine!

/ Najnovije