Znate li kako napraviti dobru pitu? Uz ove trikove za tijesto ispast će vam kao u buregdžinici
/ Komentari (3)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Nidje pite odje nema
Duso draga , pita iz buregdzince puna ulja, nije mjerilo kvaliteta. Mamina pita sa puterom (maslom) je pita za primjer. Iskustvo vezano za hranu ti je tanko , ne znas da razlucis sta je kvalitetna hrana a sta losa hrana. Nisi ti odrastao u sredini gdje se jelo kvalitetno i raznovrsno, treba da prodje decenija da mozda uocis razliku.
*** nije napisoala ni odakle je prepisaola.