Žena pokazala trik za čišćenje escajga: Uz jedan sastojak ponovo izgleda kao nov

1
Radiosarajevo.ba
Žena pokazala trik za čišćenje escajga: Uz jedan sastojak ponovo izgleda kao nov
Foto: Printscreen / TikTok / Čišćenje escajga

Stručnjakinja za čišćenje i autorica Lynsey Crombie podijelila je nedavno svoje trikove za korištenje paste za zube u videu u kojem kaže da pastu, osim za pranje zubi, često koristi i u domaćinstvu.

U svom videu Crombie tako pod imenom lynsey_queenofclean pokazuje kako malo paste za zube s krpom utrlja na peglu, kako bi s njega uklonila mrlje.

Njen se drugi savjet odnosi na čišćenje prljavih tenisica za koje koristi četku za čišćenje i pastu, a nakon kraćeg trljanja tenisice zaista izgledaju gotovo kao nove.

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Pasta se, pokazala je, može koristiti i za čišćenje srebrnog escajga (pribor za jelo) s kojeg lako uklanja mrlje od vode i kamenca.

Zadnji trik pokazuje kako korisnica sa spužvom i pastom besprijekorno čisti sudoper od nehrđajućeg čelika, koji je nakon kraćeg trljana zablistao kao nov, piše Večernji.hr.

Crombie kaže da će vjerojatno svaka pasta slično odraditi posao jer uglavnom sve imaju isti sastav, a za besprijekorno čiste čaše savjetuje da se u mašinu za suđe doda - limunova kora.

"Ubacite je u prostor za pribor za jelo i čaše će biti sjajnije nego s bilo kojim kupovnim sredstvom", rekla je.

@lynsey_queenofclean

✨Make your home sparkle with toothpaste ✨#cleanwithme #satisfyingcleans #cleantok #cleaningtiktok #cleaning #fyp #queenofclean

♬ Whats the Prob Dog? (Let Me Think About It) - WISEKIDS & Ida Corr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije