Zaboravite tablete: Otkrivamo vam trik za rješavanje glavobolje

0
Radiosarajevo.ba
Zaboravite tablete: Otkrivamo vam trik za rješavanje glavobolje
Arhiv / Ilustracija

Ako se borite s glavoboljama i migrenama, ovaj jednostavan trik može pružiti trenutno olakšanje bez potrebe za uzimanjem lijekova.

Nema ničega goreg od pulsirajuće boli u glavi dok pokušavate obaviti svoje svakodnevne obaveze. Međutim, sada postoji jednostavan trik koji vam može pomoći da se riješite boli, a čak ga podržava i liječnik.

Umjesto da posegnete za tabletom, mnogi ljudi svjedoče o učinkovitosti ovog trika - namakanje nogu u vrućoj vodi kako bi se ublažili simptomi glavobolje.

Bećirović u Kairu pozvao egipatske investitore da ulažu u BiH: Jačat ćemo ekonomske veze

Bećirović u Kairu pozvao egipatske investitore da ulažu u BiH: Jačat ćemo ekonomske veze

TikTokerica Sammar odlučila je testirati ovu metodu i podijelila svoje iskustvo na internetu. Snimajući sebe kako sjedi na rubu kade s nogama u vodi, rekla je: 'Vidjela sam djevojku na TikToku kako stavlja svoja stopala u vrlo, vrlo toplu vodu da izliječi svoju glavobolju'.

Iako je izazvala skepticizam među nekima koji tvrde da zvuči kao placebo efekt, Sammar je izjavila: "Moja glavobolja je nestala! U roku od dvije minute. Sada mogu ići na zabavu. Mogu imati plesnu zabavu jer moja glavobolja je nestala!"

Pokušajte i vi ovaj trik te provjerite može li vam pomoći u olakšanju glavobolje, piše Mirror.

@sammar___

#headache #headacherelief #lifehack #itworks

♬ original sound - Sammar

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije