Za savršene faširane šnicle potrebno je dodati ovaj sastojak: Spolja hrskave, a iznutra sočne

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pitam se

Možete li prenijeti članak a da ne miješate ekavicu i ijekavicu?

Snicle ko šnicle

A štta je trik ?

Gost

Trik je u svinjskom mesu.

ČUJ ŠNICLE! OBIĆNO ĆUFTE!

SEOSKI RECEPTI!

Ne pijem dok Paja vozi

Kad pišu osobe koji znaju samo odnosno priuštiti paštetu

Bobi

Čuj trik...na tome smo odrasli. Baka, mama itd tako prave od kako znam za sebe. Dakle 🤦🏻‍♀️🙄

/ Najnovije