Za savršene faširane šnicle potrebno je dodati ovaj sastojak: Spolja hrskave, a iznutra sočne
/ Komentari (6)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Možete li prenijeti članak a da ne miješate ekavicu i ijekavicu?
A štta je trik ?
Trik je u svinjskom mesu.
SEOSKI RECEPTI!
Kad pišu osobe koji znaju samo odnosno priuštiti paštetu
Čuj trik...na tome smo odrasli. Baka, mama itd tako prave od kako znam za sebe. Dakle 🤦🏻♀️🙄