:) / VIP zvanice uživale na specijalnoj premijeri filma Top Gun: Maverick u Sarajevu

25. 05. 2022. u 18:59:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Top Gun: Maverick stigao je na velika platna 36 godina nakon ljetnog blockbustera iz 1986. godine.

Sudeći po svečanim premijerama širom svijeta, od one na Filmskom festivalu u Kanu do londonske, drugi dio postao je hit prije nego što je stigao u redovni kino program, stoga i ne čudi da je sinoćnja VIP premijera u kinu Cineplexx u Sarajevu bila izuzetno posjećena.

Pete Maverick, kojeg je ponovo utjelovio Tom Cruise i nenadmašne scene letenja izazvale su oduševljenje kod publike koja je svjetski naslov imala priliku gledati u dvorani sa najsavremenijom kino tehnologijom koja uključuje Dolby Atmos, jedini sistem zvuka u BiH ovakve vrste i RealD Ultimate screen.

VIP zvanice uživale na specijalnoj premijeri filma Top Gun: Maverick u Sarajevu - undefined

Foto: Promo: VIP zvanice uživale na specijalnoj premijeri filma Top Gun: Maverick u Sarajevu

Prije početka Top Gun avantura upriličen je mini koktel gdje su crvenim tepihom prošetale VIP zvanice i s oduševljenjem pozirale s promoterima odjevenim u avijatičarska odijela koja neodoljivo podsjećaju na ona iz filmskog spektakla.

Među zvanicama koje su među prvima u Bosni i Hercegovini pogledali film o šarmantom pilotu, između ostalih, bili su Adis Bakrač, Antonio Beus, Anila Gajević, Arma Tanović-Branković, Armin Omerović, Dejan Kajević, Toni Toplan, Jasna Hadžimehmedović - Bekrić kao i predstavnici Ambasade Sjedinjenih američkih država u BiH.

Po završetku filma publika je s uzbuđenjem komentarisala leteće sekvence koje su božanstvene, ponekad napete, a ponekad zanosno oslobađajuće voljeli Tom Cruisea ili ne.

VIP zvanice uživale na specijalnoj premijeri filma Top Gun: Maverick u Sarajevu - undefined

Foto: Promo: VIP zvanice uživale na specijalnoj premijeri filma Top Gun: Maverick u Sarajevu

Film od danas, 25. maja stiže pretpremijerno u Cineplexxima i CineStarima BiH, a od četvrtka, 26. maja kreće u redovna kino prikazivanja u distribuciji Una Filma.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (2)