Turski doručak koji je osvojio svijet: Ima li išta bolje od ovog laganog recepta?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Han

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Han

Ah dobro dijaspore patriote(domoljubi) na socijali i njihovi komentari ka Ne pijem dok Paja vozi Pajo, Pajo ... jos i gore nego sto si mogao zamisliti.Na Bosanskoj socijali.

***

***

Necu ga jest samo sto je ¨turski¨!

Da je najbolji na svijetu, necu. :)

...

Da je najbolji na svijetu, necu. :) ka Necu ga jest samo sto je ¨turski¨! Joj, al stvarno je dobar :-) :-) :-)

Beg

Pravi ću baš što je turski a ne od inovjernika

Đuka

Ima ......jaja sa slaninom i to kulturno viljuška nož, a ne rukama što se dira po č.maru ljeb vas ebo konvertitski

BABABUBUBIBIBOBO

Ima ......jaja sa slaninom i to kulturno viljuška nož, a ne rukama što se dira po č.maru ljeb vas ebo konvertitski ka Đuka A čukunbaba ti baš voljela primiti turski... Doručak ;)

🔥🔥🔥🔥

***

Ne pijem dok Paja vozi

Pajo, Pajo ... jos i gore nego sto si mogao zamisliti.Na Bosanskoj socijali. ka Han Znači nema ni za paštetu

/ Najnovije