Trik koji mijenja sve: Kako da pržena riba ne upije ni kap ulja, a bude hrskava
Kada je riba pripremljena u pitanju, iako veoma ukusna, sklona je upijanju ulja samim tim se i taj dobar ukus može pokvariti pretjeranom masnoćom.
Mnoge domaćice imaju svoje oprobane recepte za njenu pripremu, ali postoji način na koji će upiti manje masnoće, biće hrskavija, a biće podjednako ukusna, piše Krstarica.
U pitanju je sastojak kojim ćete zamijeniti brašno, a koji većina ima u svojoj kuhinji – gustin.
Pucnjava u Hrvatskoj: Muškarac ubio jednu ženu, drugu teško ranio
Gustin ili kukuruzni skrob napraviće zaštitni omotač oko ribe, ona će biti hrskava, a neće imati mogućnost da upije previše ulja i bude masna.
Dobar tek!
Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.